Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care smântâna cu sarmale este o combinație periculoasă - Cu ce trebuie neaparat să înlocuiești

Publicat:

 Motive pentru inlocuirea smantanii cu sarmaleReducerea aportului de grasimi saturate: Smantana este cunoscuta pentru conținutul sau ridicat de grasimi saturate, care pot contribui la creșterea nivelului de colesterol și la riscul de boli cardiovasculare. Inlocuirea smantanii cu opțiuni mai sanatoase poate ajuta la reducerea aportului de grasimi nesanatoase.Controlul caloriilor: Daca ești preocupat de menținerea sau de pierderea in greutate, smantana poate adauga un numar semnificativ de calorii la o masa deja consistenta cu sarmale. Opțiunile mai sanatoase pot furniza aceeași textura și gust…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

„Razboiul cognitiv”: Opriți competiția mondiala pentru „Controlul creierului uman”

11:00, 03.03.2024 - In 2023, comandantul Cornelis van der Klaauw de la Marina Regala a Țarilor de Jos și Expert la Centrul Comun de Razboi al N.A.T.O. in comunicații strategice și operațiuni de informare a scris in articolul „Razboiul cognitiv”: „Motivul pentru care atacurile cognitive trec neobservate de țintele lor este…

Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați

20:06, 28.02.2024 - Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați Știința explica de ce poftele ne saboteaza planurile de a manca. Tanjim, cand incercam sa ne imbunatațim dieta, dupa zahar, sare și carbohidrați din patru motive comune, scrie Mediafax.Sunt patru motive comuneExista…

Unt sau galbenuș? Care dintre ele este mai rau pentru colesterol?

17:10, 27.02.2024 - Din categoria alimentelor care au COLESTEROL "de-a gata" fac parte galbenusul de ou, organele (ficat, creier etc.), dar și fructele de mare, a explicat nutriționistul și diabatologul dr. Adrian Copcea. A doua categorie sunt alimentele care contin grasimi SATURATE - unt, maioneza, frisca, carne grasa,…

Unul dintre cele mai cumparate sosuri de usturoi, retras de pe rafturile din magazinele LIDL! Iata motivul

14:55, 09.02.2024 - ANSVSA anunta populatia de faptul ca un produs este rechemat de catre LIDL Romania. Este vorba de sosul American Dip KFC, producator fiind Contec Foods SRL, fiind vorba de absolut toate loturile retrase de la raft. Motivul retragerii de la raft este prezenta alergenului gluten din faina de grau care…


Ce parere ai despre aceasta stire?