Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivele posibile pentru care transpirația ta are un miros extrem de neplăcut. Ce spun specialiștii

Publicat:

Ți-ai mirosit vreodata transpirația in mod deliberat sau accidental și te-ai gandit „Hai ca nu e chiar atat de rau!” Este sentimentul de familiaritate, sau sunt feromonii? In timp ce transpirația este un fenomen universal, uneori se intampla sa aiba un miros extrem de neplacut.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de avocado. Motivele pentru care este recomandat de specialiști

23:51, 06.04.2024 - Descopera secretul unei bauturi sanatoase și revitalizante: ceaiul de avocado. Specialiștii in nutriție dezvaluie motivele pentru care aceasta bautura este recomandata pentru sanatatea ta. Iata ce beneficii are.

„Un amestec extrem de toxic”. Atena este sufocata de nori grosi de praf si nisip din Sahara

21:21, 28.03.2024 - Atena este invadata de nori grosi de nisip provenind din Desertul Sahara si din Africa de Nord de miercuri, un fenomen de care este afectata cu regularitate, insotit și de un val de caldura. Specialiștii avertizeaza ca aerul a devenit irespirabil, relateaza AFP, citata de News.ro.

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Dorian Schwartz – despre o afecțiune comuna dar extrem de insidioasa

10:05, 25.03.2024 - Pentru ca ne aflam in luna martie, luna celebrarii rinichilor la nivel mondial, i-am propus Dr. Schwartz Dorian sa ne de cateva informații despre cea mai comuna afecțiune a rinichilor- acumularea de pietre.Din ce in ce mai mulți pacienți ajung sa aiba complicații grave renale pentru ca nu investigheaza…

Aerul din București este extrem de toxic! Nivelul de poluare a atins cote alarmante: „Ne confruntam cu riscul de a...”

13:10, 25.02.2024 - Calitatea aerului din capitala Romaniei, București, a atins cote periculoase, conform harților de monitorizare. Specialiștii semnaleaza o creștere brusca, iar situația este pusa in legatura cu arderile masive de deșeuri, in special in zonele periferice ale orașului.

Romania are campioana europeana la lupte. Ana Beatrice Andreea a caștigat aurul la 55 kg

20:31, 15.02.2024 - Romanca a invins-o in finala prin superioritate cu 11-0 pe Maria Dragutan, sportiva din Republica Moldova.Sustinuta de intreaga sala, Ana a zburdat spre al treilea titlu dupa cele castigat in 2022 si 2023. Extrem de fericita, sportiva legitimata la CSA Steaua a declarat ca a simtit caldura publicului…

Hidrologii avertizeaza asupra riscului de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, pentru rauri din 13 bazine hidrografice

14:26, 12.02.2024 - Hidrologii anunta, luni, risc de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, pe rauri din 13 bazine hidrografice. Au fost emise avertiziri cod portocaliu si cod galben, potrivit news.ro.Specialistii I.N.H.G.A. instituie Codul portocaliu, incepand de marti, 13 februarie, ora 06:00, pana…

Caței cu handicap, adoptați in Germania. „Cand iubirea invinge prejudecațile, se intampla miracole“

18:51, 08.02.2024 - Sanctuarul Cațeilor este locul special creat la Adapostul „Ajutați-l pe Labuș“ din Galați pentru cațeii accidentați, abandonați și cu șanse extrem de mici de adopție. „Sunt povești extrem de triste, in fața carora nu puteam ramane indiferenți”, spune administratorul adapostului.


Ce parere ai despre aceasta stire?