Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monitoare cu informaţii destinate vizitatorilor, la un mare spital ieşean

Publicat:

Spatiul destinat vestiarului se afla la subsolul pavilioanelor din curtea interioara, si a fost dotat cu mobilier corespunzator, precum si cu instalatie de climatizare. Conform reprezentantilor unitatii medicale, aceasta investitie era necesara de mai mult timp, personalul medical neavand un spatiu destinat in acest sens, in care sa se poata schimba de haine la venire sau la plecare. „Spatiul deserveste personalul medical, rezidenti si studenti, fiind vorba despre o inves (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Informații utile pentru cetațenii moldoveni in contextul intrarii Romaniei in spațiul Schengen

15:15, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Interne a venit cu informații utile pentru cetațenii moldoveni in contextul intrarii Romaniei in spațiul Schengen. Astfel, au fost expuse regulile de trecere a frontierei de stat a Republicii Moldova, perioada de timp permisa unui cetațean al Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei,…

O boala misterioasa care a afectat diplomați americani, legata de servicii de informații rusești

22:06, 01.04.2024 - O boala misterioasa care a afectat diplomați americani in ultimii ani a fost legata de o unitate militara de informații ruseasca. Personalul diplomatic care s-a confruntat cu așa-numitul "sindrom Havana" s-a plans de simptome inexplicabile.

Scandalul puiului vopsit miroase a campanie electorala? „Trebuie sa fim atenți ce informații lansam in spațiul public"

16:05, 28.03.2024 - Scandalul puilor vopsiți ca sa para mai "naturali" a fost lansat in spațiul public de șeful Protecției Consumatorului, Horia Constantinescu. Intamplator sau nu, la o zi dupa ce a generat dezbaterea, acesta a anunțat ca va demisiona din funcție pentru a candida la Primaria Constanța din partea PSD.

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Incident grav la sediul Serviciului suedez de informații - O alerta de gaz a trimis la spital opt persoane

09:00, 24.02.2024 - Sediul Serviciului suedez de informatii SAPO a fost evacuat vineri, iar opt persoane au fost internate cu "simptome" dupa o alerta de gaz, a carui natura nu a fost precizata de autoritati, scrie AFP. Imagini filmate la fata locului au aratat politisti echipati cu masti de gaz, precum si vehicule…

Sediul Serviciului de informatii din Suedia a fost evacuat din cauza „unei substanțe periculoase”. 8 persoane au fost duse la spital

00:31, 24.02.2024 - Sediul Serviciului suedez de informatii SAPO a fost evacuat vineri, iar opt persoane au fost internate cu „simptome” dupa o alerta de gaz, a carui natura nu a fost precizata de autoritati, scrie AFP.

Republica Moldova a fost blocata de Rusia in accesarea bazei de date anti-tero din spațiul CSI

12:35, 15.02.2024 - Moscova a blocat unilateral accesul serviciilor speciale din Republica Moldova la baza de date anti-tero din spațiul Comunitații Statelor Independente. Anunțul a fost facut de catre directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteața, in cadrul ședinței plenare a Parlamentului, conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?