Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Macovei şi Vasile Blaga vin în Maramureş

Publicat:

Sfarsit de saptamana incarcat pentru pedelistii maramureseni. cat si si-au anuntat prezenta in Maramures pentru a-si sustine motiunea pentru presedintia partidului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in vestul țarii. O tanara a murit dupa ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii

13:31, 13.05.2024 - Accident mortal in județul vecin. Sfarsit tragic pentru o adolescenta, pasagera in masina condusa de un alt tanar si care s-a rasturnat noaptea trecuta, in... The post Accident mortal in vestul țarii. O tanara a murit dupa ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii appeared first on Special Arad…

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Planurile lui Geoana dupa mandatul la NATO: In Romania „exista o epuizare a unui regim politic care se apropie de sfarșit”

15:00, 24.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, susține ca este tot mai aproape de o decizie cu privire la posibila sa candidatura la alegerile prezidențiale și ce planuri are in eventualitatea situației in care nu va alege sa intre in aceasta cursa electorala.

Acces Direct. Moarte suspecta pe un șantier din Craiova. Maria vrea sa afle cum a sfarșit soțul ei. De ce crede ca se vrea mușamalizarea cazului

18:40, 12.04.2024 - Maria vrea sa afle la doi ani distanța ce s-a intamplat cu soțul ei, care lucra pe un șantier din Craiova. Femeia era plecata la munca in strainatate, atunci cand a aflat ca Marin a murit. Femeia crede ca exista detalii pe care nu le știe despre cum a sfarșit soțul ei.

Dan Șucu a transmis in ce condiții iși va duce Cristiano Bergodi contractul cu Rapid la bun sfarșit

19:00, 31.03.2024 - ​Rapidul a suferit al doilea eșec la rand in play-off, dupa ce a fost invinsa și de Universitatea Craiova (2-1), iar Dan Șucu a discutat despre viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca echipei.

Amezi de peste 7.000 lei, aplicate de jandarmii din Tulcea in acest sfarsit de saptamana!

14:30, 18.03.2024 - 29 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 7.000 lei au fost aplicate de jandarmii din Tulcea in acest sfarsit de saptamana Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Tulcea au actionat zilnic, in mod independent, dar si in sistem integrat cu Politia, pentru asigurarea si mentinerea…

HOROSCOP 06.03.2024 LEU: Nu-ți mai tot pierde fiecare sfarșit de saptamana cu muncile casnice

10:10, 06.03.2024 - BERBEC. Faceți o echipa reușita cu un prieten, cu care acum ați inceput sa colaborați și va completați reciproc. Fiecare... The post HOROSCOP 06.03.2024 LEU: Nu-ți mai tot pierde fiecare sfarșit de saptamana cu muncile casnice first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?