Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Brosovszky: “E cel mai important trofeu”

Publicat:

ARAD. Contestata pe nedrept, datorita evolutiei mai putin reusite din primele jocuri ale finalei , baschetbalista ultimului deceniu din Romania, , si-a condus echipa, in calitatea de capitan, spre al 9-lea trofeu din istoria ICIM Arad.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Satul Valeni de la Cahul, declarat „Destinația anului 2024” la cel mai important eveniment turistic din Romania

12:41, 26.05.2024 - Pentru prima data reprezentanți ai Republicii Moldova au avut oportunitatea de a participa și de a concura in cadrul competiției „Destinația Anului 2024”, alaturi de cei din Romani. La București, la Ateneul Roman, au fost decernați caștigatorii.

VINARIUM, cel mai important concurs internațional de vin din Europa Centrala și de Sud-Est, se ține la Ploiești

18:55, 25.05.2024 - Ediția XXI a VINARIUM International Wine Contest are loc in perioada 23-26 mai 2024 la Ploiești. Concursul este organizat de ASER Consulting & Management și Asociația VINARIUM (Institutul Vinului), in parteneriat cu ADAR (Asociația Degustatorilor Autorizați din Romania) sub patronajul OIV (Organizația…

Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale din Europa

09:00, 23.05.2024 - Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale al Europei! Este concluzia din cea de-a doua zi de Transylvania Green Energy Forum, cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi, desfasurat la Cluj-Napoca.

Romania va deveni un punct important in Europa pentru companiile din SUA: Detalii de ultima ora de la ministrul Economiei

13:15, 10.05.2024 - Romania poate deveni un hub investițional pentru companiile din SUA, susține Ștefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, dupa ce a avut vineri o intalnire cu o delegație a Departamentului pentru Comerț al SUA și cu reprezentanții a 15 companii americane, scrie Mediafax.

„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din Romania, este mutat intr-o noua inchisoare: „Ii manipula pe liderii clanurilor”

18:06, 06.05.2024 - Cel mai periculos deținut din Romania, Kostas Passaris, pune pe jar forțele de ordine din sistemul penitenciar. El a fost transferat cu masuri speciale de securitate de la Arad la Craiova, scrie digi24.ro .

CSM CONSTNAȚA E NOUA CAMPIOANA A ROMANIEI LA BASCHET FEMININ

06:10, 29.04.2024 - Ediția 2023/2024 a Ligii Naționale de Baschet Feminin s-a incheiat dupa a treia victorie obținuta de CSM Constanța in finala cu FCC Baschet UAV Arad. Trupa de la malul Marii Negre a devenit in premiera campioana, anunța baschet.ro Partida de la Arad a debutat cu Andrea Easley, Bianca Voica Nagy, Nicoleta…

FOTO. Magazin de imbracaminte, de calitate superioara, exclusiv pentru barbați la Targu Neamț

17:30, 02.04.2024 - De curand, la etajul librariei “Ion Creanga” din centrul orașului Targu-Neamț, s-a deschis un magazin de imbracaminte, dedicat exclusiv barbaților. Domnii, pot gasi aici o gama variata de costume, sacouri, camași, pantofi, cravate, curele. Important este faptul ca, marfa din magazin a fost confecționata…

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.


Ce parere ai despre aceasta stire?