Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente de panică pentru Oana Ioniță! Vedeta a fost blocată două zile pe aeroport: "Părea un avion fantomă” / VIDEO

Publicat:

Oana Ionița a trecut prin momente de panica, asta dupa ce a participat la un concurs de balet cu cei mici. Vedeta a declarat in exclusivitate la ca zborul a fost amanat, iar mai apoi anulat din motive de securitate, și anume, probleme tehnice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare infioratoare. Momente de panica la bordul unui avion care sare doua ori pe pista - VIDEO

16:55, 29.04.2024 - Un avion a starnit panica printre pasageri in timpul unei aterizari dramatice. Imaginile arata cum aeronava lovește pista de doua ori, sare și apoi se ridica din nou pentru a incerca o a doua aterizare.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Video: Incendiu puternic in Dambovița! Trei case cuprinse de flacari. O persoana a facut atac de panica

15:20, 08.03.2024 - Momente de panica, vineri dupa-amiaza, in satul Glod, comuna Moroeni, dupa ce trei case au fost cuprinse de flacari uriașe! Pompierii și jandarmii au intervenit in forța pentru stingerea incendiului violent. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul ca incendiul se manifesta la…

Vedeta de la noi, blocata in aeroport intr-una dintre cele mai importante zile pentru ea! Ghinioanele s-au ținut lanț de blondina / VIDEO

22:50, 21.02.2024 - Ghinioanele s-au tinut lanț de o vedeta de la noi. Dupa o vacanța de vis, blondina a ramas blocata intr-un aeroport din Germania, intr-una din cele mai importante zile. Și, de parca nu ar fi fost de ajuns, peripețiile au continuat.

Vedeta din Romania, momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi. Ce a pațit: ”Nu mi se pare normal așa ceva”

00:35, 09.02.2024 - O vedeta din Romania a trecut prin momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi gestionat de o firma de ridesharing. Șoferul a devenit agasant dupa ce a fost rugat sa dea sonorul de la radio mai incet, apoi ce a urmat a fost neașteptat. Tanara a depus o sesizare impotriva barbatului.

Momente de panica, in Mureș. Bucați dintr-un avion de agrement au cazut langa o gradinița. Incidentul anchetat de procurori

20:06, 06.02.2024 - Incidentul produs marți dupa-amiaza in localitatea Nazna, județul Mureș, unde o piesa din fuzelajul unui avion a cazut langa o gradinița, este anchetat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?