Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea lui Maradona a fost ascunsă fostului său antrenor Carlos Bilardo, care e bolnav

Publicat:

, selectionerul cu care nationala de fotbal a Argentinei a devenit campioana mondiala in 1986, nu a aflat inca joi de moartea lui , care a decedat miercuri la varsta de 60 de ani, deoarece familia sa doreste sa-i protejeze sanatatea extrem de fragila, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Nu pot sa-i spun ca a murit Diego", a explicat, la , , fratele lui Carlos, care era pentru Maradona "ca un tata".

a afirmat in mai multe interviuri ca Diego este "fiul pe care nu l-a avut".

Citește și: Fotografie de ultim…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copii lui Maradona solicita transferul ramașițelor tatalui lor intr-un mausoleu din Buenos Aires

19:55, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Copiii lui Maradona au cerut ca ramasitele marelui fotbalist sa fie transferate intr-un mausoleu VIDEO

19:46, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Copiii lui Maradona au cerut ca ramasitele superstarului sa fie transferate intr-un mausoleu din Argentina

19:30, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara, potrivit Agerpres. 

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

A aparut prima fotografie cu Emeric Ienei dupa zvonul morbid: „La un suc”

20:15, 04.04.2024 - Sandu Boc (77 de ani), fostul fundaș de la Rapid și Dinamo, dar și unul dintre apropiații lui Emeric Ienei (87 de ani), a postat prima fotografie cu legendarul antrenor dupa știrea falsa care a circulat joi, conform careia acesta ar fi decedat. „Știrea este falsa”, a fost prima reacție a lui Sandu Boc,…

Ce a postat Aryna Sabalenka, dupa moartea fostului ei iubit. Postarea care i-a copleșit pe fani: „Este o tragedie” / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka trece prin momente cumplite, dupa moartea iubitului sau. Konstantin Koltsov, partenerul jucatoarei de tenis a incetat din viața la 42 de ani. Iata ce mesaj a transmis sportiva de performanța pentru fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins, care a murit la Miami, in timp ce…

Știrile Antena Stars. Diana Selagea și Andrada Cernea, dezvaluiri de ultim moment despre moartea lui Mile Povan: "Nu știu sa fi fost bolnav..." / VIDEO

14:50, 29.02.2024 - Dezvaluiri de ultim moment despre moartea suspecta a cantarețului in varsta de 31 de ani, gasit mort. Diana Salagea și Andrada Cernea, doua dintre cunoștințele artistului, au facut declarații despre regretatul artsti in direct, la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?