Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte suspectă în Oradea. Un taximetrist a fost găsit decedat

Publicat:

Un taximetrist a fost gasit mort în mașina la Oradea, în zona Garii. Barbatul a fost descoperit de un coleg taximetrist care a dorit sa îl întrebe de ce nu ia comenzi. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Oraștie! Poliția a deschis o ancheta de moarte suspecta

11:51, 23.04.2024 - „La data de 22 aprilie 2023, in jurul orei 18:30, Politia Municipiului Orastie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, pe strada General Zarnescu din municipiul Orastie, se afla o persoana cazuta in stare de inconstienta.Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca este vorba…

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Moarte suspecta in Rusia: Vicepreședintele LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la 54 de ani

17:01, 14.03.2024 - Vicepresedintele companiei petroliere ruse LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la varsta de 54 de ani, a anuntat miercuri compania, fara a oferi detalii despre circumstantele in care a intervenit decesul sau, relateaza news.ro. Robertus este cel putin al patrulea manager al companiei care moare in…

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Acces Direct. Moarte suspecta. Mioara și-a pierdut soțul in urma cu doua luni. De ce nu crede ca barbatul a murit in somn / VIDEO

20:15, 28.02.2024 - Soțul Mioarei ar fi murit in condiții suspecte. A plecat la munca in strainatate, cu gandul sa asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gasit decedat in hainele de munca. Femeia crede ca, de fapt, s-ar fi intamplat ceva imediat dupa ce a ajuns in strainatate.

Acces Direct. Moarte suspecta la indigo, in Bailești. Un alt barbat a fost gasit fara suflare la 18 km de locul unde a murit Minel. Unde a fost descoperit / VIDEO

19:00, 13.02.2024 - In urma cu o zi, Costel spunea ca fratele lui, Minel, ar fi fost ucis și ca deja banuiește cine i-ar fi facut rau. Ieri, un alt caz a fost semnalat de la un telespectator. In luna martie 2020, tatal lui Ion a fost gasit fara suflare la 18 km distanța de locul unde Minel a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?