Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misha, sotia lui Connect-R a pozat fara sutien!

Publicat:

Sotia lui Connect-R este o persoana fara inhibitii, iar cand vine vorba sa renunte la haine o face fara prea mari probleme. Cand apare pe scena, Misha stie cum sa incinga atmosfera. Pe langa melodiile sale de succes, artista imbraca cele mai sexy tinute.


Fosta colega de scena a lui a pozat sexy in dormitor. Artista apare la geam, in timp ce isi acoperea nurii cu mainile. Frumoasa blonda nu si-a aratat goliciunea, insa este evident ca nu a avut lenjerie intima.



Cea care urmeaza sa-i aduca pe lume primul copil lui Connect-R este o persoana fara inhibitii

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa 28 de ani petrecuti impreuna. Carmen a confirmat totul. „Nu ma mai intereseaza unde și cu cine apare”

14:46, 22.04.2024 - Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa o relație de 28 de ani. Carmen Rusu a fost cea care a confirmat separarea de manelist, la scurt timp dupa ce acesta a fost surprins cu o alta femeie.In urma cu doar cateva zile, manelistul a fost surprins de Cancan.ro, in timp ce apare la brațul unei alte…

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…

Andreea Raicu a renunțat la sutien și a pozat provocator. Cum au reacționat urmaritorii

16:10, 15.02.2024 - Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare doua imagini care au starnit imaginația urmaritorilor. Fara sutien și intinsa pe o canapea cu lenjerie alba, singurul accesoriu de pe trupul dezgolit al vedetei a fost doar un colier.

Scena de groaza la Iași. Un barbat s-a aruncat de la etaj printre trecatori – FOTO

18:55, 13.02.2024 - Accidentul s-a produs in zona Metalurgie, scrie BZI. Persoana care a cazut de la etaj este un barbat de 40 de ani care ar avea probleme psihice și n-ar ar fi prima incercare de sinucidere.Barbatul se certase cu mama sa inainte de a sari pe geam. Sora sa a vazut scena teribila și a sunat imediat la ambulanța.Din…

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!

Scena de groaza la Iași. O persoana a cazut de la etaj printre trecatori – FOTO

18:00, 13.02.2024 - Accidentul s-a produs in zona Metalurgie, scrie BZI. Persoana care a cazut de la etaj este un barbat de 40 de ani și deocamdata nu exista detalii despre modul in care s-a produs accidentul.Știre in curs de actualizare.   


Ce parere ai despre aceasta stire?