Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Banias de la Insula Iubirii, criticată după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 7 ani mai mare decât ea. ''Femeile se mărită din interes''

Publicat:

Dupa ce s-a casatorit cu un barbat cu șapte ani mai mare decat ea, de la a fost criticata, din nou, de internauți. Ce mesaj controversat a primit fosta concurenta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate perechi de incalțaminte trebuie sa aiba un barbat

09:05, 01.05.2024 - Femeile au reputația de a fi niște „colecționare” de pantofi. Adevarul este ca are sens, pantoful este elementul cheie care rotunjește ținuta, cel care o face sa fie un succes sau face ca ansamblul sa nu primeasca decat o nota de trecere.

Geamana siameza Abby Hensel s-a casatorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO

19:15, 28.03.2024 - Una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a gasit dragostea adevarata. Conform Mirror, tanara Abby Hensel, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Cum s-a casatorit un barbat fara sa-și dea seama: Credea ca participa la o simpla petrecere, dar de fapt era nunta lui

12:20, 28.03.2024 - Un italian s-a casatorit fara sa-și dea seama cu badanta mamei sale, dupa ce a participat la ceea ce i s-a spus ca era doar o petrecere in cinstea lui, dar care era in realitate chiar nunta sa, scrie știrileprotv.ro .

Știrile Antena Stars. Cristina Șișcanu, acuzata ca s-a casatorit cu Madalin Ionescu din interes. Vedeta a dat replica haterilor: ”Situația era precara...” / VIDEO

17:30, 05.03.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste și se bucura de tot ce au construit impreuna. Vedeta a fost acuzata ca s-ar fi casatorit din interes, insa, dezice toate aceste zvonuri. A povestit, pe rețelele de socializare, despre inceputul relației cu prezentatotul TV.

Țara in care natalitatea s-a prabușit. De ce femeile nu vor sa aiba copii: „E greu sa gasești un barbat cu care sa te intalnești”

09:31, 28.02.2024 - Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitații din lume și continua sa scada vertiginos, depașindu-și propriul record uimitor de scazut an de an. Cifrele publicate miercuri arata ca aceasta a scazut cu inca 8% in 2023, ajungand la 0,72.

Ordin de protecție pentru un barbat care și-a agresat mama și fosta soție. Femeile, aparate de instanța

20:15, 19.02.2024 - Judecatoria Pitești a emis in ultimele luni doua ordine de protecție pe numele unui barbat care și-a lovit mama și fosta soție. Piteșteanul violent a fost evacuat temporar din casa și obligat sa nu se apropie de cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?