Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte perechi de încălțăminte trebuie să aibă un bărbat

Publicat:
Câte perechi de încălțăminte trebuie să aibă un bărbat

Femeile au reputația de a fi niște „colecționare” de pantofi. Adevarul este ca are sens, pantoful este elementul cheie care rotunjește ținuta, cel care o face sa fie un succes sau face ca ansamblul sa nu primeasca decat o nota de trecere.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol si foto: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

A „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand de sute de mii de lei: Barbatul va fi sancționat

10:15, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz de model „Mercedes-Benz Sprinter”, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova.

Cum scapi de cutele urate de pe incaltaminte. Nu trebuie sa cumperi alte perechi, ai nevoie doar de un fier de calcat

15:25, 04.04.2024 - Deși avem grija de incalțarile noastre și le protejam cum știm noi mai bine, tot apar cute pe acestea. Sunt inestetice și deranjante vizual, motiv pentru care, de multe ori, tindem sa inlocuim perechea de pantofi preferata. Exista, insa, o soluție in acest sens, care ne scapa complet de aceasta problema.…

Adevarul trist despre femeile din Romania: Jumatate se simt rușinate de corpul lor, șase din zece țin diete extreme

04:15, 09.03.2024 - Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate. Asta din cauza presiunilor pe care le resimt din pricina imaginilor promovate in media, inclusiv pe rețelele de socializare. O alta cauza este reprezentata de criticile aduse din partea baieților…

Țara in care natalitatea s-a prabușit. De ce femeile nu vor sa aiba copii: „E greu sa gasești un barbat cu care sa te intalnești”

09:31, 28.02.2024 - Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitații din lume și continua sa scada vertiginos, depașindu-și propriul record uimitor de scazut an de an. Cifrele publicate miercuri arata ca aceasta a scazut cu inca 8% in 2023, ajungand la 0,72.


Ce parere ai despre aceasta stire?