Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț

Publicat:

Gabriela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 6, a publicat o postare adorabila pe contul de Instagram. Tanara mamica s-a lasat pozata in ipostaze induioșatoare alaturi de micuțul ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

I-a promis ca-i va fi mireasa, dar l-a lasat fara apartament: O femeie, condamnata și obligata sa intoarca 1,5 mil. lei „mirelui”

14:40, 27.03.2024 - O femeie de 37 de ani a fost condamnata la ani grei de pușcarie și a fost obligata de instanța sa intoarca unui barbat 1,5 milioane de lei prejudiciu material și moral. Barbatul, care muncea peste hotarele țarii, susține ca femeia a „abuzat de increderea sa”, i-a promis ca se va casatori cu el, dar…

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

Connect-R și tatal sau, surprinși in ipostaze emoționante. Cum arata tatal artistului și ce voce are barbatul

20:20, 25.02.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește tatal și cat de mult iși dorește sa il vada cu zambetul pe buze. Iata cum au fost surprinși cei doi impreuna pe pagina artistului de Instagram chiar de ziua celui care i-a dat viața.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Ce mai face și cum arata Andrada de la Mireasa. Cum a aparut alaturi de Victor pe Instagram, deși se zvonea ca s-au desparțit

12:05, 13.02.2024 - Andrada și Victor de la Mireasa continua sa ofere o lecție de perseverența și iubire adevarata, chiar și dupa ce au parasit show-ul. In ciuda zvonurilor care au circulat in mediul public despre o posibila desparțire, cei doi au demonstrat ca sunt mai uniți ca niciodata.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Cum s-a lasat Inna pozata pe plaja de catre Deliric. Imaginea curajoasa a ajuns pe internet. Foto

10:30, 30.01.2024 - Inna surprinde din nou cu o apariție de zile mari. Vedeta a atras toate privirile celor din mediul online, dupa ce a publicat o imagine incendiara. Fotografia care a strans mii de like-uri a fost realizata chiar de iubitul vedetei, Deliric. Cum s-a lasat pozata diva. Inna, apariție de senzație pe Internet…


Ce parere ai despre aceasta stire?