Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa. Luiza nu îl consideră pe Alex partenerul potrivit pentru ea. Ce discuții au existat între cei doi concurenți: „Nu pot să fac ceva forțat!” / VIDEO

Publicat:

In ediția din data de 4 decembrie 2023 a emisiunii Mireasa, sezonul 8, Luiza și Alex au avut parte de o discuție foarte serioasa. Concurenta a precizat ca nu vrea sa ii dea speranțe false tanarului și și-a dorit sa ii spuna acest lucru in fața, in timp ce acesta s-a simțit respins de tanara. Iata ce conversație au avut cei doi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Natalia de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminata in gala de vineri: „M-am simțit in plus”. I-a acuzat pe unii concurenți ca vor celebritate

09:40, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata in gala de vineri de la Mireasa. Concurenta spune ca, deși a intrat in casa cu gandul de a-și gasi pe cineva, a conștientizat ca este mai bine ca a parasit competiția. Vineri, trei concurenți nu și-au dorit sa iși ia ramas bun de la ea.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a recunoscut ca se teme sa vorbeasca deschis cu Valentin! Concurenta: „Ți-am dat dreptate de multe ori” / VIDEO

21:25, 02.05.2024 - Elena a recunoscut ca are o oarecare teama sa vorbeasca deschis cu Valetin. Ce a marturisit concurenta, in cea mai noua ediție a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iata ce au discutat cei doi.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a caștigat task-ul ”Omleta Dansatoare”. Au existat discuții dupa jurizare

16:50, 11.04.2024 - In casa Mireasa a avut loc un task inedit pentru cupluri. In cadrul jocului ”Omleta Dansatoare”, tinerii puteau gati pe rand, cat timp muzica era oprita. Odata ce se auzeau ritmurile, cel care gatea trebuia sa revina in living și sa danseze cu partenerul.

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 


Ce parere ai despre aceasta stire?