Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO

Publicat:

Ediția din aceasta seara, de pe data de 18 martie 2024, a adus multe emoții in casa Mireasa - Capriciile iubirii! Concurenții au fost destul de agitați, astfel ca nu s-au putut bucura de nimic din emisiune. Alexandru și Cristina au fost triști in urma nominalizarilor! Concurenta a intrat in cursa de eliminare. Iata ce au vorbit cei doi concurenți de la Mireasa despre acest moment tensionat din reality show-ul de la !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Ce legatura exista intre Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursa

12:25, 16.03.2024 - Alexandru a lansat o rugaminte catre ”Mari și Robert” dupa ce Cristina a intrat in cursa de eliminare. Este vorba despre Marinela Mavrodin și Robert Uruc. Iata ce legatura are concurentul cu ei.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?