Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț, fratele Mariei, a venit în emisiune pentru a-și susține sora

Publicat:

Emisia de azi a incepu cu doamna Mari, Liviu și Maria, iar acest lucru se intampla din cauza discuțiilor pe care Simona le-a avut ieri cu Liviu despre acuzațiile care i se aduc in Mireasa: Urzeala soacrelor de pe AntenaStars.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Unde urmau sa se stabileasca Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7. Fostul concurent a confirmat desparțirea. Ar fi ajuns la separare dupa noua luni de cand s-au casatorit

11:55, 07.04.2024 - Au avut o relație presarata cu momente tensionate pe cand erau concurenți la Mireasa și se pare ca au ajuns și la separare. Dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca Andrei și Simona s-au desparțit, fostul concurent a confirmat desparțirea. Cei doi aveau planuri mari impreuna și declarau ca se ințeleg…

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Mireasa, sezonul 9. Care este motivul pentru care Liviu s-a desparțit de Iulia in direct. Tanarul a spus totul, fara ezitare

12:25, 23.03.2024 - In gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis sa se desparta de Iulia. La scurt timp de la alegerea luata, cei doi au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a vorbit despre ruptura care s-a produs intre ei.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viața are. Trebuia sa se casatoreasca in vara anului 2024

16:15, 29.01.2024 - Maria a dat mai multe detalii despre viața sa. Tanara a povestit ca nu a fost crescuta de mama biologica, ci de soția tatalui sau, pe care o iubește nespus și pe care o considera ”mama”

Mireasa, sezon 9. Conflict in direct intre Maria și Cristian, dupa task-ul alinierii: „Ar trebui sa-ți masori cuvintele”

12:10, 27.01.2024 - Task-ul alinierii din sezonul 9 Mireasa nu a ramas fara discuții și reacții. Delia a explicat gestul de a nu accepta sa-l ia de mana pe Dediș, iar Cristian și-a spus parerea despre absența unei fete care sa-și doreasca un date cu el. Replica lui Cristian a starnit o reacție acida din partea Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?