Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezon 4. Cum a păcălit-o Ion pe Raluca ca să nu-și dea seama că urmează o cerere în căsătorie

Publicat:

Raluca și Ion au trecut prin emoții copleșitoare in seara de 2 decembrie 2021. Concurenta pentru ca urma sa apara intr-o noua emisiune și baiatul pentru ca pregatea o cerere in casatorie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?