Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miocardita și copiii vaccinați. Valeriu Gheorghiță a spus cât de gravă este situația

Publicat:

Vești de ultima ora de la Valeriu Gheorghița. Acesta explica riscurile la care se expun copiii nevaccinați. Totodata, el a facut referire și la cazurile de miocardita inregistrate in randul celor care se vaccineaza. Coordonatorul campaniei de vaccinare , Valeriu Gheorghița, a declarat ca parinții ar trebui sa se informeze din surse sigure care sunt beneficiile vaccinarii copiilor și deopotriva riscurile la care sunt supuși copiii nevaccinați. Medicul a precizat ca riscul de miocardita și diabet zaharat este unul ridicat in cazul unu copil care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și care este nevaccinat.…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

(AUDIO) Semimaraton Iasi 2024: Evenimentul sprijina copiii din mediul rural

07:15, 20.04.2024 - Iașul gazduiește, duminica, 21 aprilie 2024, cea de-a opta ediție a manifestarii Semimaraton. Evenimentul este organizat de diferite organizații caritabile și are drept scop sprijinirea copiilor din mediul rural care au rezultate deosebite la invațatura și a tinerilor defavorizați economic aflați in…

Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte mult

09:25, 12.04.2024 - Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte multMulți romani sar peste micul dejun dimineața și, in drum spre serviciu, se opresc la supermarket sau la magazine de panificație pentru a-și cumpara ceva care sa ronțaie.

Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticați cu tuberculoza

15:00, 30.03.2024 - In cazul copiilor cu varste pana la pana cinci ani, diagnosticați cu tuberculoza, riscul de deces este mare, avertizeaza medicul Beatrice Mahler. Copiii iau tuberculoza de la adulți ”Copiii  nu sunt contagioși intre ei. Copiii iau tuberculoza de la adulți. De regula, un copil care are tuberculoza a…

Riscurile aflate la orizont pentru Romania

15:35, 27.03.2024 - Riscurile geopolitice raman pe primul plan in randul riscurilor care pot afecta Romania pe un orizont de 10 ani, in special dezinformarea, conflictele armate intre state precum si atacurile cibernetice, considera analistii Asociatiei CFA Romania. „Ulterior socului fiscal din ianuarie, care a redus increderea…

VIDEO: Gestionate corect, alergiile și astmul nu trebuie sa ne sperie, afirma dr. Ariana Rus, medic alergolog

13:11, 21.03.2024 - Predispoziția de a face reacții alergice este innascuta. Daca un copil nu are niciun parinte alergic, riscul sau de a face alergii este de 15%. Daca are un parinte alergic, riscul ajunge la 40%, iar daca ambii parinți sunt alergici riscul crește spre 80 – 100% – a explicat dr. Ariana Rus. Apoi intervin…

Institutul National de Sanatate Publica face apel la vaccinarea copiilor. "Este cea mai sigura metoda pentru a va proteja copiii"

20:21, 05.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica face un nou apel la vaccinarea copiilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigura metoda de protejare a copiilor, transmit specialiștii. Rujeola, difteria și tetanosul sunt doar 3 dintre cele 11 boli infecțioase pentru care vaccinul este gratuit in Romania,…

Timpul de calitate petrecut cu copiii, esențial pentru securitatea și valorile lor - Dr. Eduard Moțoescu

03:50, 15.02.2024 - Medicul psihiatru Eduard Motoescu afirma ca pentru sanatatea mintala a copiilor este nevoie ca parintii sa petreaca timp de calitate cu acestia. ”Relatia dintre copil si parinte se stabileste si prin acest criteriu de timp, timpul de calitate petrecut impreuna e factor foarte important si securizant…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?