Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul marinei comerciale a Greciei a demisionat în urma unui scandal generat de moartea unui pasager aruncat de echipaj de pe un feribot

Publicat:

Ministrul marinei comerciale a Greciei, , si-a anuntat demisia luni, pe fondul controversei create de moartea unui pasager care a fost aruncat in mare de membri de echipaj ai unui feribot, saptamana trecuta, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Ministrul mediului: „Am vazut cu ochii mei cum desertul inghite suprafața arabila. In 20 de ani, vom avea o clima similara cu a Greciei”

19:55, 07.04.2024 - Mircea Fechet, ministrul mediului, a declarat, duminica, la Masa Rotunda de Business și Investiții in Romania, eveniment organizat de publicația britanica The Economist, ca țara noastra pierde anual 1.000 de hectare de teren arabil din cauza deșertificarii din sudul țarii, relateaza Digi24.„Am fost…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Scandal pe o strada din Timișoara: Un barbat a aruncat centrala pe mașina unui vecin

21:36, 27.02.2024 - Un scandal a izbucnit, marti seara, pe strada Bujorilor, de la marginea orasului Timisoara, intre doi vecini. Unul dintre ei a aruncat centrala termica peste masina vecinului sau. Vecinii au sunat la numarul de urgenta 112, iar cand au venit politistii si l-au urcat in autospeciala pe barbat, acesta…

Moartea lui Navalnii. Reacții internaționale. „A fost ucis cu brutalitate de Kremlin!”

14:40, 16.02.2024 - „Orice parere aveți despre Alexei Navalnii ca politician, el a fost ucis cu brutalitate de Kremlin. Acesta este un fapt și asta ar trebui sa știți despre adevarata natura a actualului regim al Rusiei. Condoleanțe familiei și prietenilor”, a scris pe platforma X președintele leton Edgars Rinkevics.La…

Ministrul scoțian al Sanatații a demisionat. In ce scandal a fost implicat

11:11, 09.02.2024 - Un ministru de rang inalt din guvernul scoțian care a acumulat o factura de roaming in valoare de 11.000 de lire sterline pentru tableta sa iPad de la serviciu și care a dat vina pe copiii lui pentru nota de plata a demisionat. Organismul corporativ al parlamentului scoțian a analizat, daca Michael…

Un ministru scotian demisioneaza in urma unui scandal care a implicat o factura telefonica de peste 12.000 de euro

19:15, 08.02.2024 - Ministrul scotian al sanatatii si-a prezentat demisia joi, in urma unui scandal provocat de un meci de fotbal urmarit de fii sai pe iPad-ul sau de serviciu in timpul unei vacante in Maroc, ceea ce a dus la o factura telefonica de peste 12.000 de euro, informeaza AFP.

Amenințari cu moartea la adresa lui Szijjarto. Ministrul ungar de externe s-a intalnit cu Kuleba in vestul Ucrainei

09:10, 30.01.2024 - Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba saluta luni „caracterul constructiv” al unei reuniuni cu omologul sau ungar Peter Szijjarto, odata cu apropierea unui summit al Uniunii Europene (UE) in vederea deblocarii unui ajutor destinat Kievului, și caruia Budapesta i se opune, relateaza digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?