Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul iranian de Externe, Javad Zarif: 'Statele Unite și aliații săi sunt 'blocați în Yemen'

Publicat:

Ministrul iranian de Externe, , a declarat duminica dupa-masa ca și aliații sai sunt „blocați in Yemen”, iar faptul ca acuza Teheranul de atacurile din „nu va opri dezastrul”, relateaza MEDIAFAX.

„Dupa ce a eșuat cu presiunea maxima, (secretarul american de Stat, n.red.) a ajuns la decepție maxima”, a transmis prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

și aliații sai sunt blocați in Yemen din cauza iluziei ca armamentul superior va duce la o victorie militara. nu va opri dezastrul”,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina explica motivul intreruperii serviciilor consulare pentru barbații de virsta de mobilizare 

17:55, 23.04.2024 - Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, a confirmat informația privind intreruperea serviciilor consulare pentru cetațenii ucraineni de virsta de mobilizare care se afla in strainatate. Dupa cum relateaza "Adevarul European", el a publicat comentariul corespunzator pe Twitter (X). Kuleba a menționat…

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, este in vizita la Washington

21:30, 17.04.2024 - Mihai Popsoi, ministru de externe in guvernul de la Chisinau, unde are si rang de vicepremier, se va afla in perioada 18-20 aprilie in Statele Unite ale Americii in vizita oficiala si se va intalni inclusiv cu reprezentantul special al presedintelui Joe Biden, relateaza News.ro.

Razboi in Gaza, ziua 191. Atac iranian: Israelul afirma ca s-a aparat „in coalitie” cu aliatii sai

08:55, 15.04.2024 - Armata israeliana a salutat duminica faptul ca a putut conta pe „o coalitie defensiva de aliati internationali”, condusa de Statele Unite și Marea Britanie, cu Franta si alte tari, pentru a contracara atacul iranian, relateaza AFP. „Atacul fara precedent al Iranului a fost contracarat de o aparare fara…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

VIDEO Tensiune maxima intre SUA și China. Beijingul acuza infiltratrea unui 'pion' intr-o zona strategica!

03:05, 07.03.2024 - China a acuzat miercuri Statele Unite ca folosesc Filipinele ca un "pion" in Marea Chinei de Sud, dupa mai multe incidente in ultimele saptamani in jurul micilor insule pe care cele doua tari si le disputa, relateaza AFP. "China indeamna Statele Unite sa nu foloseasca Filipinele ca pion pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?