Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Militar român, acuzat că a abuzat sexual o minoră cu care ar fi făcut şi un copil

Publicat:

Minora este acum in grija UNICEF, a declarat , șeful departamentului de disciplina al misiunii de pace ONU din țara. De asemenea, au mai fost depuse plangeri de catre alte doua femei, adulte, care spun ca au intreținut relații sexuale cu militarii ONU și cer ca bebelușii lor sa fie recunoscuți in fața legii. 

Toți barbații implicați au fost suspendați pe parcursul cercetarilor. Ar fi vorba de doi soldați sud-africani, un roman, un nigerian și un burundez. 

De asemenea, alte plangeri sunt luate in considerare și sunt implicați polițiști și soldați din Senegal, Uruguay

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Copil roman de 4 ani, diagnosticat cu rujeola in Mexico City! A calatorit in 4 țari in ultimele luni

15:50, 22.03.2024 - Un copil roman in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu rujeola in Mexico City! Minorul a calatorit in 4 țari in ultimele luni. Itaa ce au transmis autoritațile sanitare din Mexico City despre acest caz!

A demisionat directoarea școlii din Capitala, unde un copil a fost abuzat de doua ori. Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitate

15:45, 05.03.2024 - A fost o deschisa o ancheta la școala „Nicolae Titulescu” din Capitala, dupa ce un copil a fost abuzat de doua ori. Deja au fost luate și primele masuri in cazul unitații de invațamant. Astazi, directoarea și-a dat demisia.

Constanta: Copil de 2 ani ranit intr-un accident rutier la Navodari! Unul dintre soferii implicati nu avea permis

13:55, 10.02.2024 - La data de 9 februarie a.c., in jurul orei 14.45, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera s au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe D.C. 86, in orasul Navodari, s a produs un accident rutier.Potrivit IPJ Constanta, politistii deplasati la fata locului au constatat ca impactul…


Ce parere ai despre aceasta stire?