Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Bendeac a cerut în căsătorie o concurentă la „iUmor”. „Nu glumesc! Până la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor”

Publicat:

Un moment neașteptat a avut loc in ediția din 27 februarie de la „iUmor”. , unul dintre jurați, a cerut-o in casatorie pe , una dintre concurentele show-ului, transmite a1.ro . Raspunsul ei nu a intarziat, a spus DA, iar el i-a garantat ca pe parcursul acestui an se vor casatori. a urcat pe scena de la „iUmor” cu un numar de stand-up prin intermediul caruia a povestit amanunte din viața ei, despre pasiunile ei, despre trairile sale. A spus ca asupra ei mereu a existat o presiune a celorlalți, mulți o intreaba cand se casatorește, cand face copii. Concurenta

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Richard Abou Zaki țipa la o concurenta de la „Chefi la cuțite”. Juratul a rabufnit: „Am innebunit! Se vedea disperarea pe fața mea”

13:20, 29.04.2024 - Richard Abou Zaki rabufnește in ediția difuzata in seara aceasta de la „Chefi la cuțite”. Echipa sa a caștigat doua probe, insa saptamana trecuta nu a avut noroc, a pierdut battle-ul, iar o concurenta a fost eliminata.In seara aceasta, la „Chefi la cuțite”, cel de-al patrulea battle incinge atmosfera…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Chișinaul denunța alte acorduri CSI. Care a fost raspunsul imediat al Moscovei

12:40, 15.02.2024 - Parlamentul Republcii Moldova a votat joi in prima lectura inițiativele privind denunțarea a trei acorduri incheiate pe platforma Comunitații Statelor Independente (CSI), potrivit publicației Deschide.md. In acest context, Federația Rusa a blocat unilateral accesul serviciilor speciale din R. Moldova…


Ce parere ai despre aceasta stire?