Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miezul nopţii a fost timpul ideal pentru un hoţ să fure. Acum va avea multe nopţi să se gândească la ce a făcut

Publicat:

Polițiștii Secției Regionale de Transporturi Timișoara au reținut un barbat, in varsta de 28 de ani, banuit de furt calificat, ulterior magistrații dispunand masura arestului preventiv pentru 30 de zile. In noaptea de 08/09.11.2022, in jurul orei 00:10, barbatul a patruns intr-un compartiment al trenului care circula pe ruta Timișoara-Arad și profitand de faptul ca […] The post Miezul noptii a fost timpul ideal pentru un hot sa fure. Acum va avea multe nopti sa se gandeasca la ce a facut appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Un'estate Italiana' iși pierde farmecul: Motivul ciudat pentru care un oraș din Italia interzice consumul de inghețata dupa miezul nopții

22:51, 21.04.2024 - Vara italiana va fi mai puțin „dulce” in cartierele populare din Milano, unde autoritațile vor sa interzica vanzarea de mancare la pachet dupa miezul nopții. Masura, luata in speranța de a combate "viața de noapte salbatica" și a oferi liniște locuitorilor, a starnit controverse aprinse.

Operațiunea 'Blocada': Acțiune de amploare a polițiștilor, in timpul nopții / VIDEO

13:15, 21.04.2024 - Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au demarat o acțiune conform planului Blocada in data de 21 aprilie 2024, concentrandu-se pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pe eradicarea traficului și consumului ilicit de droguri.

A nins la Brașov in timpul nopții. Pe Valea Prahovei s-a depus un strat consistent de zapada

08:35, 21.03.2024 - La Brașov a nins peste noapte. Pe Valea Prahovei, unde oricum se circula greu și in condiții normale, s-a depus un strat consistent de zapada, așa ca drumarii au intervenit pe șosele cu zeci de utilaje. 

Simulare BAC 2024. Cuvantul care i-a pus in incurcatura majora pe elevi. Au incins internetul ca sa afle raspunsul

07:16, 05.03.2024 - Simularea examenului de Bacalaureat a inceput luni, 4 martie, cu proba la Limba romana.Potrivit unei postari Dexonline, unul dintre cuvintele care i-a pus in dificultate pe elevi a fost ”sforțari”. Elevilor li s-a cerut sa dea un sinonim pentru acest substantiv.Termenul a fost cautat de peste 14.000…

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

13:40, 07.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, ținand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

Un cutremur slab, cu magnitudinea 3, s-a produs la miezul noptii in judetul Timis

08:15, 02.02.2024 - Un cutremur slab cu magnitudinea 3 s-a produs la miezul noptii, la ora locala 00:06, in Banat, judetul Timis, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Un cutremur s-a produs in Timiș in timpul nopții

07:30, 02.02.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs la miezul noptii, la ora locala 00:06, in Banat, judetul Timis, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).


Ce parere ai despre aceasta stire?