Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metodă inedită de a evita contaminarea cu Ebola. Ce a făcut rapperul american Akon

Publicat:

Rapperul american Akon a gasit o metoda inedita de a evita contaminarea cu Ebola in cadrul turneului in statul african Congo. Interpretul a cantat dintr-un balon, care ulterior s-a rostologit in bratele fanilor entuziasmati. 

Evenimentul, la care au participat aproximativ 60 de mii de oameni, a fost organizat de . Desi s-a nascut in , Akon a declarat in repetate randuri ca Africa este pamantul pe care il considera natal.

Printre cele mai cunoscute piese interpretate de Akon se numara "", "" si "Lonely". Epidemia de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

In ce relații e Turcia cu Occidentul. Ambasadorul american face dezvaluiri dupa ce Ankara a vorbit de "legaturile fantastice cu Rusia"

19:50, 12.06.2024 - Turcia ramane ferm ancorata in angajamentul sau fața de NATO și Occident, iar parteneriatul sau cu Statele Unite nu a fost niciodata mai puternic, chiar daca parțile au pareri diferite cu privire la razboiul din Gaza, a declarat pentru Reuters ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake.

Urmarile cazului 'balonul chinez": Statele Unite au adaugat pe lista lor neagra comerciala 37 de entitati chineze

03:45, 10.05.2024 - Statele Unite au adaugat joi pe lista lor neagra comerciala 37 de entitati chineze, printre care unele companii avand legatura, potrivit Washingtonului, cu survolarea teritoriului american de catre un balon chinez acuzat de a fi spion si care a survolat teritoriul american la inceputul anului 2023,…

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

TOP CINEMA Filmul 'Civil War' a debutat pe prima pozitie in box-office-ul nord-american

12:06, 15.04.2024 - Filmul "Civil War", care trage un semnal de alarma despre prabusirea ordinii publice in Statele Unite, s-a clasat in fruntea box-office-ului nord-american chiar din primul sau weekend de proiectii, potrivit estimarilor publicate duminica de compania de specialitate Exhibitor Relations, informeaza AFP,…

Zeci de milioane de oameni se pregatesc sa urmareasca, luni, o eclipsa totala de Soare vizibila pe continentul american. Cum se poate urmari fenomenul si in Europa

06:05, 08.04.2024 - Va incepe in Mexic, va traversa Statele Unite si se va incheia in Canada: luni, milioane de oameni vor urmari o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care inca starneste uimire si fascinatie, dar care reprezinta, de asemenea, o oportunitate stiintifica si economica, relateaza AFP.

Al doilea transport maritim cu alimente pentru populația din Gaza a plecat din Cipru

16:40, 30.03.2024 - Al doilea transport maritim de ajutoare pentru Gaza, cu aproape 400 de tone de alimente, a plecat sambata din portul Larnaca din Cipru, informeaza TVR. Ajutoarele vor fi transportate in Gaza cu o nava de marfa și o platforma tractata de o nava de salvare. Autoritațile cipriote au stabilit, in cooperare…

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?