Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii prognozează vreme posomorâtă, cu temperaturi ridicate

Publicat:

Meteorologii prognozeaza pentru astazi cer predominant noros, fara precipitații esențiale. Izolat va fi ceața. Vantul va sufla din sud-est, la moderat. Presiunea atmosferica va fi scazuta. In nordul țarii aerul se va incalzi pana la 14 grade osciland intre +13,+14.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Furtunile au ravașit vestul țarii

09:31, 23.05.2024 - Codul portocaliu de vreme severa a adus ieri furtuni puternice si vijelii in mai multe judete din tara. In Arad, nori negri s-au adunat pe cer, iar fulgerele au oferit un spectacol urmarit de toti localnicii. Din cauza norilor foarte densi, unele fulgere pareau colorate in roz sau lila, iar fenomenul…

Innorari, temperaturi scazute pentru luna mai și ploi trecatoare

11:30, 16.05.2024 - Joi, vremea se menține racoroasa in majoritatea zonelor din țara, dar mai ales in regiunile extracarpatice cat și in zona montana. In sud-vest și sud-est se vor strange norii din loc in loc și va ploua trecator. Vantul va sufla tare in Banat cu rafaele de peste 70 de km/h, dar se va simți cam peste…

Temperaturi ridicate și ploi pana la jumatatea lunii iunie. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani

09:36, 10.05.2024 - Meteorologii anunta temperaturi normale sau peste cele obisnuite, in urmatoarele 4 saptamani. Regimul pluviometric se va situa in general in jurul celui normal, in cea mai mare parte a tarii.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Prognoza meteo miercuri, 10 aprilie. Temperaturi ridicate, dar cu precipitații. Unde va ploua

07:30, 10.04.2024 - Vreme deosebit de calda anunța meteorologii miercuri, 10 aprilie. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), maximele termice se vor incadra intre 19 și 28 de grade Celsius, iar minimele se vor situa intre 2 și 14 grade Celsius.

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

09:10, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Ne așteapta temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea maine?

19:06, 02.03.2024 - Ne așteapta temperaturi mai rdicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar in același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor. Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab, local in Moldova, Muntenia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?