Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul noului episcop al Huşilor: ”Vă rog să mă primiţi nu ca pe un stăpân, nu ca pe unul care nu are nevoie de vorbe linguşitoare”

Publicat:

Duminica, 22 octombrie, a avut loc intronizarea noului episcop al Husilor, PS Ignatie, inaltul prelat ales de Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane sa conduca eparhia care a fost zguduita in aceasta vara de un scandal sexual fara precedent. Peste 4.000 de credinciosi au participat la instalarea in functie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a calificat drept „greșit” mesajul de felicitare adresat de SUA noului presedinte al Taiwanului

14:25, 21.05.2024 - China a denuntat marti felicitarile adresate de secretarul de stat american Antony Blinken noului presedinte al Taiwanului, Lai Ching-te. Beijingul considera insula guvernata democratic drept parte a teritoriului sau.

Fostul și actualul paroh al Bisericii Anglicane din București au fost primiți de PS Varlaam Ploieșteanul

09:35, 02.05.2024 - Preasfințitul Parinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, l-a primit miercuri in audiența, la Palatul Patriarhiei, pe preotul anglican Hugh Wybrew, parohul Bisericii Anglicane din București intre anii 1971-1973.

Mesajul rapid transmis de Klaus Iohannis noului președinte al Slovaciei, Peter Pellegrini, pro rus!

19:50, 07.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat, duminica, pe Peter Pellegrini, cel care a caștigat alegerile prezidențiale in Slovacia. Peter Pellegrini este un populist pro rus și un aliat al premierului Robert Fico.

Mesajul emoționant al asociației READC Turda, de ziua animalelor fara stapan

22:45, 05.04.2024 - Echipa asociației READC Turda, asociație care activeaza in domeniul protecției animalelor, a transmis un mesaj emoționant azi, de ziua internaționala a animalelor fara stapan. Asociația turdeana a devenit cunoscuta la nivel național, dupa ce s-a implicat activ și a oferit soluții viabile in problema…

Ce i-au spus romanii lui Chef Catalin Scarlatescu, dupa inceperea noului sezon „Chefi la cutite”. Reactia bucatarului: „Viitorul se vede frumos”

14:00, 21.03.2024 - Dupa primele ediții din primul sezon fara celebrul trio la masa degustarilor, fanii show-ului culinar au deja opinii clare cu privire la actuala formula a emisiunii. Ce i-au spus romanii lui Chef Catalin Scarlatescu, dupa inceperea noului sezon „Chefi la cutite”. Mesajul scurt transmis de bucatar. Noul…

Mesajul transmis jucatorilor de Marius Șumudica: „Vreau sa-mi țin promisiunea pentru echipa și oraș!”

11:40, 29.02.2024 - Marius Șumudica (52 de ani), salvat de la demitere de Maxim, Nița și capitanul Djilobodji, dorește sa ramana in buzunar cu cei 100.000 de euro promiși ca-i achita in cazul in care Gaziantep retrogradeaza la finele stagiunii. Primul pas l-a facut transmițandu-le jucatorilor la antrenament sa lupte pentru…

Mesajul lui Zelenski pe aeroportul Hostomel: Razboiul cu Rusia se va incheia numai „in termenii” Ucrainei

19:21, 24.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a marcat sambata doi ani de la inceputul invaziei ruse printr-o ceremonie de comemorare a victimelor razboiului pe aerodromul Hostomel din apropiere de Kiev, alaturi de presedinta CE, Ursula von der Leyen și premierii belgian, italian și canadian.

Coaliția comasata și pactul pentru Putere

08:41, 22.02.2024 - Ceea ce parea aproape imposibil pana nu de mult, s-a infaptuit ieri. Vom avea un fel de comasare a alegerilor. Pactul pentru Putere, negociat indelung și semnat ieri de PSD și PNL, aduce și un calendar electoral neobișnuit. Cei doi lideri au prezentat, aseara, varianta tehnica a asaltului comun. Deocamdata…


Ce parere ai despre aceasta stire?