Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meniu special de Paste de la Catering Octavian. Masa de sarbatori cu doar o suta de lei

Publicat:

Daca din diferite motive nu puteti sa gatiti, va propune un meniu adaptat sarbatorilor de Paste. Pentru o suta de lei primiti acasa ciorba, friptura, drob de miel, oua rosii si prajituri. Meniul este compus din : - Ciorba de miel (2 portii) - Friptura de miel 400 gr. cu garnitura de cartofi 200 gr. - Drob de miel (5 felii) - Sarmale (8 buc.) - Oua rosii(4 buc.) - 1 Tava prajitura (16 buc.) - 1 si ambalajul este gratuit in Resita. Transportul in alte localitati se face contracost. Comenzile se preiau pana joi inclusiv, la numarul de telefon 0728962764.

Citeste articolul mai departe pe resita.ro…  

Sursa articol: resita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pescarii bucureșteni, la pește pe balta, dis de dimineața. Masa, insa, a constat tot in sarmale, drob și oua roșii

03:00, 07.05.2024 - Fir intins, in a doua zi de Paste. Sute de bucuresteni au luat drumul lacurilor de langa Capitala dis de dimineata. Au stat cu unditele pregatite in asteptarea capturii cu care sa se laude ani de zile. Cum pestele a trebuit eliberat, masa a constat tot in sarmale, drob si oua rosii.  Articolul Pescarii…

Singurul fruct permis dupa drob și friptura de miel. De ce sa-l mananci inainte de a te ridica de la masa

18:20, 05.05.2024 - Masa tradiționala de Paște este bogata in culori, arome și simboluri ce reflecta semnificația acestei sarbatori creștine. Ciorba și friptura de miel, ouale roșii, pasca, cozonacul și sarmalele sunt doar cateva dintre preparatele tradiționale care aduc bucurie in casele romanilor. Insa, cantitatea mare…

Pacienții din spitalele brașovene primesc meniu special de Paște

08:50, 04.05.2024 - SC Amrita Com SRL, firma care asigura serviciile de catering in spitalele din Brașov,  pastreaza tradiția și a anunțat ca, la fel ca in fiecare an, va oferi o masa tradiționala pentru pacienții spitalelor, cu ocazia sarbatorilor pascale. Aceștia vor primi ou roșu, drob, friptura, cozonac cu nuca și…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Paște cu figurine uriașe: Iepuri, oua roșii sau ciupercuțe pentru albaiulieni și turiști in perioada sarbatorilor

17:55, 06.04.2024 - Paște cu figurine uriașe: Iepuri, oua roșii sau ciupercuțe pentru albaiulieni și turiști in perioada sarbatorilor Paște cu figurine uriașe: Iepuri, oua roșii sau ciupercuțe pentru albaiulieni și turiști in perioada sarbatorilor Albaiulienii și turiștii iși vor petrece sarbatorile in compania unor statuete…

Meniul de 74 de lei pe saptamana a aprins rețelele de socializare. Cat de sanatos este ?

14:25, 01.04.2024 - „Ca tot a menționat cineva aici de mancare cu 10 lei pe zi, m-am gandit sa fac experimentul asta și am niște idei. Menționez ca am incercat sa diversific, dar aș fi depașit 75 de lei… Asta e un meniu pentru supraviețuire la cel mai basic nivel, nu ceva sanatos (...) Dar știu ca sunt și persoane care…

Primul restaurant vegetarian din Bucuresti, deschis acum 115 ani. Meniul, unul special: Salsifis a la Polonaise si friptura de conopida, printre preferate

17:25, 27.02.2024 - Astazi este la moda sa spui ca ești vegetarian și ca nu frecventezi altceva, decat restaurantele de gen. Dar, sunt puțini cei care știu ca acest concept nu este relativ nou, ci anul acesta va implini 126 de ani. Același lucru am putea sa spunem și despre vegetarienii noștri, iar primul restaurant vegetarian…


Ce parere ai despre aceasta stire?