Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medvedev, o nouă avertizare furioasă: Amenințarea nucleară „nu e o cacealma”

Publicat:

Fostul presedinte rus a afirmat marti ca Rusia are dreptul de a se apara cu arme nucleare daca este impinsa dincolo de limitele sale si a precizat ca aceasta „cu siguranta nu este o cacealma”, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-ar intampla daca Rusia ar folosi o arma nucleara. De ce amenințarea nu trebuie ignorata

20:00, 08.05.2024 - Cu cat NATO se apropie mai mult de Ucraina, cu atat Putin va flutura mai mult armele nucleare și cu atat mai mare este riscul ca el sa le foloseasca, spune Christopher S. Chivvis, fost ofițerul național de informații al SUA pentru Europa in perioada 2018-2021

Lukașenko le cere ucrainenilor sa faca pace cu Putin ca sa evite o „apocalipsa nucleara”

12:40, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS.

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

SUA, dupa amenințarea lui Putin: „Nu am vazut nici un semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina”

08:00, 14.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin „s-a laudat” miercuri ca armele nucleare ale țarii sale sunt „mai avansate” decat cele ale Statelor Unite și ca arsenalul sau este intotdeauna „pregatit” pentru un razboi nuclear, potrivit AFP, scrie hotnews.ro .

SUA nu și-au adjustat postura nucleara ca raspuns la noile amenințari ale lui Vladimir Putin, pe care le considera „nesabuite și iresponsabile”

22:11, 13.03.2024 - Statele Unite nu și-au ajustat postura nucleara ca urmare a noilor declarații privind un razboi nuclear ale președintelui rus Vladimir Putin, a declarat miercuri, 13 martie, un oficial american, potrivit Reuters.Oficialul, care a vorbit sub protecția anonimatului, a mai spus ca Washingtonul nu a vazut…

Centrala nucleara pe Luna! Rusia și China au facut acum anunțul

22:00, 05.03.2024 - Anunț șocant venit din Rusia, care va colabora cu China pentru a amplasa prima centrala nucleara pe Luna! Vedeți in randurile de mai jos pentru ce va fi folosita aceasta. Rusia si China vor sa amplaseze o centrala nucleara pe Luna! Planul va fi pus in aplicare intre 2033 și 2035, dupa cum a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?