Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii avertizează toți părinții. Un bebeluș din Satu Mare a murit după ce a băut lapte. Cum s-a produs tragedia

Publicat:

Tragedie in , acolo unde un bebeluș, in varsta de trei luni, a murit dupa ce a aspirat lapte. Medicii pediatri trag un semnal de alarma in randul parinților, solicitand sa fie atenți la regulile pe care aceștia trebuie sa le aplice dupa hranirea nou-nascuților. Medicii nu l-au putut salva Un bebeluș de trei […] The post Medicii avertizeaza toți parinții. Un bebeluș din a murit dupa ce a baut lapte. Cum s-a produs tragedia appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Tragedie pe terenul de sport: un copil de 13 ani a murit in timpul antrenamentului 

10:30, 22.02.2024 - Tragedia s-a produs miercuri seara, iar la caz au intervenit doua echipaje SMURD, care l-au gasit pe baiat in stop cardiorespirator.Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fara succes, astfel ca echipajele medicale au declarat decesul copilului la locul solicitarii.Necropsia va stabili cauza…

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.

Socrul unui politician a murit inecat in piscina. Tragedie fara margini

14:05, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Huși. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina și s-a inecat. Socrii lui Ioan Ciupilan stateau in perioada sezonului rece acasa la politician. In timp ce alesul local și soția acestuia erau plecați, socrul se juca cu cainele familiei,…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Un bebeluș a fost decapitat la naștere, spitalul a incercat sa mușamalizeze situația. Legiștii au stabilit acum ce s-a intamplat

09:16, 08.02.2024 - Moartea unui bebeluș din statul american Georgia, care a fost decapitat in timpul nașterii, a fost considerata omucidere de catre medicii legiști, scrie BBC. Parinții au dat in judecata spitalul anul trecut, dar medicii au negat acuzațiile.


Ce parere ai despre aceasta stire?