Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic: Țineți cont de aceste sfaturi prețioase pe timp de caniculă

Publicat:

PodcasturiMedic: Țineți cont de aceste sfaturi prețioase pe timp de canicula

In cadrul emisiunii "", medicul cardiolog a precizat ca pe parcursul sezonului estival organismul nostru are nevoie de o grija sporita.

, una dintre cele mai importante recomandari pe vreme caniculara este cea de-a evita expunerea excesiva la soare intre orele 11:00 – 16:00.

"De asemenea, este important ca consumam o cantitate mai mare de lichide – 3 litri de apa pe zi. In aceasta perioada trebuie sa purtați ochelari, palarii de soare, haine lejere din…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Cod Galben de vint: Primaria capitalei vine cu o atenționare

07:21, 02.04.2024 - In contextul avertizarii meteorologice Cod Galben de intensificari ale vintului pe teritoriul republicii, emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Primaria Chișinau atenționeaza locuitorii municipiului sa dea dovada de prudența la deplasarea pe trotuar, avind in vedere ca vintul poate produce caderi…

Se zburlește vremea: Maine, se așteapta rafale de vant de pana la 15-20 m/s

15:30, 28.03.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astazi, 28 martie, un cod galben de vant puternic in toata țara. Avertizarea este valabila pentru ziua de maine, penru intervalul orelor 08:00 - 18:00.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Elevii brasoveni se intorc astazi la cursuri, dupa vacanta de schi. Cand este urmatoarea vacanta

08:15, 04.03.2024 - Elevii brasoveni se intorc luni, in modulul 4 de cursuri, dupa vacanta de schi . Elevii si copiii de gradinita, se intorc, luni, 4 martie, la cursuri, dupa vacanța de schi. Modulul 4 incepe luni, a martie și dureaza pana vineri, 26 aprilie, potrivit structurii anului scolar 2023-2024. Din 27 aprilie…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Carduri sociale 2024. Cand intra suma de 250 de lei in februarie

10:55, 14.02.2024 - Carduri sociale 2024. In zilele urmatoare, beneficiarii programului „Sprijin pentru Romania” vor primi o suma de bani pe cardurile pentru alimente și mese calde. Prima transa de bani din 2024 pe cardurile sociale va intra in a doua jumatate a lunii februarie, anunța ministrul Caciu. Ministrul Investitiilor…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?