Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medalii de aur pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj under 23

Publicat:

Echipajele de dublu rame masculin si dublu vasle feminin ale Romaniei au obtinut, duminica, medaliile de aur la de canotaj under 23 de la Plovdiv (Bulgaria).     Echipajul de...

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, transportat de urgenta din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD

10:26, 18.03.2024 - Un baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, a fost transferat de urgenta de la un spital din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD, el fiind preluat de medicii de la Spitalul ”Marie Curie”, potrivit news.ro ”Avand in vedere solicitarea Ambasadei Romaniei in Bulgaria, transmisa Departamentului pentru…

Tenis de masa Constanta: Bianca Mei-Rosu, trei medalii in Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

17:05, 12.03.2024 - La dublu mixt Under 19, sectiune pe care au incheiat o cu medalia de aur, Bianca Mei Rosu si Tiago Abiodun au castigat meciurile numai cu 3 0 si 3 1. Turneul de tenis de masa WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 a avut loc in Bulgaria, iar evolutii reusite au avut si tineri reprezentanti ai litoralului.…

Romania a cucerit noua medalii la Regata Internationala de Canotaj de la Torino

20:40, 12.02.2024 - Romania a obtinut 9 medalii, dintre care 5 de aur, 2 de argint si 2 de bronz, duminica, la Regata Internationala „D’Inverno sul Po” de la Torino, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Canotaj. Echipajul masculin de 8+1, alcatuit din Andrei Mandrila, Ciprian Tudosa, Florin Arteni, Mugurel…


Ce parere ai despre aceasta stire?