Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meciurile Rangers și Aberdeen amânate din cauza furtunii Gerrit

Publicat:

si Aberdeen au fost nevoite sa isi amane meciurile de miercuri din , dupa ce furtuna Gerrit a facut imposibila deplasarea formatiilor vizitatoare, a anuntat SPL.

Meciul dintre Rangers si si cel dintre Aberdeen si Motherwell au fost amanate fara a se stabili o noua data de disputare, conform News.ro.

Ninsorile, precipitatiile si vanturile puternice au lovit A9, ducand la inchiderea si blocarea unor portiuni din cea mai lunga autostrada din Scotia.

"In ciuda faptului ca suprafata de joc de pe Ibrox este in stare buna si pregatita…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Meciul dintre Farul și Sepsi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

21:25, 03.05.2024 - Arbitrul Adrian Cojocaru a intrerupt temporar partida dintre Farul Constanța și Sepsi Sfantu Gheorghe din cauza scandarilor xenofobe ale galeriei gazdelor. Meciul a fost reluat dupa doua minute.

Farul - Sepsi, INTRERUPT din cauza scandarilor rasiste!

20:55, 03.05.2024 - Meciul dintre Farul și Sepsi OSK a fost intrerupt in minutul 42, dupa ce galeria gazdelor a apelat in mod repetat la scandari rasiste! Dupa aproximativ doua minute, jocul a fost reluat. Farul avea o singura opțiune cu Sepsi OSK, victoria, pentru a fi in continuare in lupta pentru un loc pe podium și,…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Drumuri inchise din cauza zapezii luni, 25 martie 2024. Anuntul facut de CNAIR

13:56, 25.03.2024 - Ninsorile puternice s-au intors, iar zapezile au blocat complet drumurile din centrul țarii. Traficul a fost restricționat pe mai multe sectoare de drum, iar autoritațile muncesc de dimineața pentru a remedia problema. Ce drumuri au fost inchise din cauza ninsorilor Iarna s-a intors in centrul țarii.…

Neuer, portarul lui Bayern Munchen, nesigur pentru meciul cu Bayer Leverkusen

15:36, 09.02.2024 - Portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, este incert pentru meciul derby de sambata cu Bayer Leverkusen, liderul la zi din Bundesiga, din cauza unei accidentari la genunchi, transmite DPA.''Manuel Neuer va participa astazi la antrenamentul pentru portari. El va avea timp pana maine dupa-amiaza,…

Scottish Premiership: Rangers vs Aberdeen - Dezechilibru pe Ibrox Park

10:41, 06.02.2024 - Rangers - Aberdeen, meci contand pentru etapa a 25-a din campionatul Scotiei, este programat, marti, 6 februarie, de la ora 22:00, pe Ibrox Park din Glasgow, si va fi transmis in direct de Digi Sport 3.


Ce parere ai despre aceasta stire?