Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meci dramatic în etapa a șasea a Campionatului Italiei de fotbal. Internazionale Milano a încheiat la egalitate

Publicat:

Meci dramatic in etapa a șasea a de fotbal. Condusa cu 2-0, echipa a incheiat la egalitate, scor 2-2, partida de pe "" cu . Oaspeții au deschis scorul chiar in primul minut al reprizei a doua prin ivorianul Gervinho.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Leipzig a incheiat la egalitate meciul disputat in deplasare cu Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei

08:25, 04.05.2024 - Formatia Leipzig a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, in deplasare, in compania echipei Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei. Remiza vine pentru Leipzig dupa patru victorii consecutive, conform news.ro.

Betis Sevilla si FC Sevilla au incheiat la egalitate, in etapa a 33-a din La Liga

01:45, 29.04.2024 - Echipele spaniole Betis Sevilla si FC Sevilla au incheiat la egalitate duminica seara, scor 1-1, in etapa a 33-a din La Liga.Sevilla a inceput meciul fiind fortata sa efectueze o schimbare inca din minutul 15, dupa accidentarea lui Isaac Romero.

Internaționalul Cristian Dros, primul gol la campionatului de fotbal al Belarusului: Meciul, incheiat la egalitate

19:30, 21.04.2024 - Internaționalul moldovean, Cristian Dros a marcat primul sau gol in actuala stagiune a campionatului de fotbal al Belarusului pentru formația Slavia Mozyr, comunica Federația Moldoveneasca de Fotbal.

Inter Milano a incheiat la egalitate cu gruparea Cagliari, in etapa a 32-a din Serie A

04:55, 15.04.2024 - Echipa italiana Inter Milano a incheiat la egalitate duminica, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, in etapa a 32-a din Serie A, informeaza news.ro.Marcus Thuram a deschis scorul la Milano in minutul 12, aducand in avantaj liderul din Serie A.

Salernitana, 'lanterna rosie' a campionatului italian de fotbal, a incheiat la egalitate partida contra celor de la Sassuolo

13:00, 06.04.2024 - Salernitana, "lanterna rosie" a campionatului italian de fotbal, la care joaca si mijlocasul roman Andres Sfait, a incheiat la egalitate pe propriul teren, 2-2, cu Sassuolo, vineri seara, in primul meci al etapei a 31-a a campionatului italian de fotbal, conform news.ro.

S-a incheiat etapa județeana a competiției ONSS Fotbal – Cupa ISF

19:20, 18.03.2024 - Competiția ONSS Fotbal – Cupa ISF, la care au participat copiii din categoria de varsta U14, organizata de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, a ajuns la final. Astfel, vineri, 15 martie, s-a desfașurat etapa județeana, unde sportivii Centrului Școlar pentru Educație Incluziva nr. 1 Targu Mureș au…

Oțelul – CFR Cluj, egalitate in etapa 28 din Superliga

23:15, 27.02.2024 - Echipa CFR Cluj a incheiat la egalitate marti seara, in deplasare, scor 2-2, cu formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a 28-a din Superliga, potrivit news.ro. La Galati, Otelul a inceput bine si a ratat prin Alexandru Pop, insa tot Pop a deschis scorul in minutul 36, dintr-o lovitura libera…

Serie A: AC Milan a incheiat la egalitate meciul cu Atalanta Bergamo

02:15, 26.02.2024 - Echipa italiana AC Milan a incheiat la egalitate duminica seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formatia Atalanta Bergamo, intr-un meci din etapa a 26-a din Serie A, informeaza news.ro. Milanezii au deschis scorul in minutul 3, prin eurogolul lui Rafael Leao. Oaspetii au replicat prin ocazia din…


Ce parere ai despre aceasta stire?