Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani dispărut în Botoşani. Micuțul era căutat de ore bune, de sute de oameni: "L-am auzit..."

Publicat:

Barbatul care l-a gasit pe , copilul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a facut primele declarații. Micuțul, care era cautat de ore bune de sute de oameni, a fost gasit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, intalnire emoționanta cu politistii care l-au gasit in padure. Micuțul s-a intalnit cu salvatorii de Ziua Politiei Romane / FOTO

18:55, 25.03.2024 - Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, s-a intalnit astazi, din nou, cu politistii care l-au gasit in padure. Ei bine, baiețelul s-a revazut cu salvatorii de Ziua Politiei Romane. Iata noi imagini cu acesta!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul in varsta de 2 ani, dat disparut ieri, a fost cautat de aproximativ 500 de persoane: "Era un lup mare"

21:50, 18.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de doi ani, disparut in Botosani, a fost gasit teafar. Trei polițiști l-au gasit pe micuț la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse. Ce le-a spus copilul salvatorilor sai.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Copilul de doi ani din Botoșani, dat disparut, a fost gasit. Cautarile au durat 25 de ore

17:35, 18.03.2024 - Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani, dat disparut, a fost gasit dupa 25 de ore de cautari. Micuțul a disparut duminica, 17 martie 2024, in timp ce se afla in grija bunicii. Dupa ce s-a dat alerta, 300 de oameni s-au mobilizat pentru a-l cauta pe micuț. Parinții lui, mama de origine romana […]…

Unde a fost gasit, de fapt, Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani din Botoșani. Micuțul era dat disparut de ieri 

16:30, 18.03.2024 - Minune in prima zi din Postul Paștelui. Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani, disparut in Botoșani a fost gasit in padure, in apropierea unei manastiri. Micuțul era cautat inca de ieri de apropiați, dar și de autoritați.

Bunica lui Radu Ayan, copilul disparut in Botoșani, a facut declarații. Baiatul a fost cautat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

08:45, 18.03.2024 - In urma cu o zi, Radu Ayan a disparut subit de acasa, iar in oraș a urmat o mobilizare uriașa pentru a-ș gasi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar baiatul este tot de negasit. Bunica baiatului este ingrozita de ce se intampla și a facut declarații. Iata unde l-a vazut ultima data.


Ce parere ai despre aceasta stire?