Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Mihalache a uitat chiar de căsătoria lui. Cum a ieșit artistul din inedita situație

Publicat:

a uitat chiar de casatoria lui. Artistul a facut dezvaluiri la o emisiune de televiziune. Invitat sambata aceasta, de la ora 17:00, la „2k1”, unul dintre cei mai cunoscuti tambalisti romani, , alaturi de sotia sa Arabela, va face destainuiri care vor starni hohote de ras in platoul emisiunii. In cadrul rubricii „Psihologie de cuplu”, intrebat de catre de cat timp sunt casatoriti, ,  care a avut o relație cu , nu a stiut sa raspunda. „Eu zic 5, el intotdeauna spune 3, 2 sau 1.  Nu stie… Nici cand ne-am casatorit n-a stiut…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situatie inedita in Senegal: Noul președinte aduce doua Prime Doamne la palatul prezidential

17:15, 01.04.2024 - Cu doar cateva minute dupa incheierea campaniei prezidentiale din Senegal, viitorul castigator al alegerilor, Bassirou Diomaye Faye a urcat la tribuna, in fata miilor de simpatizanti, tinandu-si de mana cele doua sotii, Marie si Absa, scena nemaivazuta in spatiul politic national, relateaza luni AFP.

Situație inedita: energia este gratis astazi, pe bursa, cateva ore. Chiar mai mult: producatorii platesc sa le fie preluata energia

10:35, 31.03.2024 - Piața de energie din Romania se confrunta astazi cu o situație extrem de rara pana acum, și anume prețuri negative in anumite intervale orare pe piața bursiera spot. Mai exact, producatorii de energie platesc ca sa fie preluata energia pe care o generaza, adica invers fața de cum este normal.

Casatoria care a durat 48 de ore: Ce a putut sa faca un mire chiar in ziua nunții / Soția a divorțat imediat

15:15, 30.03.2024 - Femeia a dezvaluit ca, in timpul ceremoniei de nunta, soțul ei a glumit spunand ca a uitat verighetele acasa și ca ar trebui sa se intoarca sa le aduca. Insa, de fapt, el a parasit locul nunții impreuna cu toți invitații, lasand-o singura și confuza in mijlocul evenimentului. Cand s-a intors acasa,…

Situație inedita in SuperLiga Romaniei - Ce problema au oficialii LPF

14:46, 04.03.2024 - ​Ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga Romaniei se va desfașura in perioada 8-11 martie, iar oficialii LPF sunt puși intr-o incurcatura, din cauza celor cinci meciuri programate vineri de la aceeași ora.

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Tanar tenor consacrat pe scena internaționala, invitat special la gala de opera de la Timișoara

18:50, 09.02.2024 - Gala de opera care va avea loc duminica, 11 februarie, de la ora 18:00, pe scena operei, va reuni, sub bagheta maestrului David Crescenzi, mai mulți soliști ai operei timișorene: sopranele Paula Iancic și Cristina Vlaicu, mezzosoprana Gabriela Toader, tenorul Remus Alazaroae, baritonul Șerban Vasile…

Situație inedita. Intr-un oraș din Europa sunt interzise nașterile. Ce se intampla cu morții

20:20, 07.02.2024 - Intr-un oraș din Europa sunt interzise nașterile dar nu este voie nici sa mori acolo. Localitatea se supune unor legi și reguli ciudate, fara a avea insa vreo legatura cu vreo religie, motivul fiind mai degraba științific.

Invitat special, in platoul știrilor Antena Stars! Pe cine a primit Geanina Ilieș / VIDEO

15:40, 05.02.2024 - In prima ediție a știrilor prezentate de Geanina Ilieș, prezentatoarea TV a primit alaturi de ea un invitat cu totul special! Telespectatorii au avut parte de o surpriza de proporții, dupa ce Geanina Ilieș le-a dat vestea! Iata cine a venit in platoul Antena Stars!


Ce parere ai despre aceasta stire?