Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marian Nazat: Din hârdăul politic

Publicat:
Marian Nazat: Din hârdăul politic

  Langa blocul meu,  și-a mutat in vara biroul de parlamentar un deputat de la AUR. Dupa niscaiva  luni, peste fotografia locatarului cu imunitate a aparut  lipit un anunț: „De inchiriat !”  Și urmeaza, desigur,  un numar de telefon la care doritorii sa sune. Ptiu, drace, știam ca  aleșii neamului sunt traseiști, dar nici prin cap nu-mi trecea ca ei pot fi și inchiriați cu ora, cu saptamana sau cu demnitatea ciobita… Asta da democrație originala! * In primii ani postdecembriști, m-am caznit sa-mi explic  resorturile launtrice ale mancatorilor publici de rahat din vremea comunismului. Voiam sa…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol si foto: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Biris: O super avalansa de tichete alimenteaza inflatia, pe langa cresterile de taxe

18:05, 25.04.2024 - Inflatia este alimentata de o "super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, a declarat joi Gabriel Biris, avocat specializat in fiscalitate, co-managing Partner Biris Goran SPARL, la un

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Anisia Gafton a spus adevarul despre operația la nas, dupa ce a fost aspru criticata. „Acesta nu este rezultatul final”

12:45, 23.03.2024 - Actrița Anisia Gafton a suferit recent o operație la nas, iar rezultatul este unul spectaculos, pentru ca vedeta este aproape de nerecunoscut. Insa, mulți au criticat-o pentru decizia ei, spunand ca noul nas nu o avantajeaza. Astfel ca, aceasta a explicat in mediul online, care este motivul pentru care…

Ce om politic roman se vede la finalul carierei „langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor” la adresa lui / „Cand am fost in SUA, la Departamentul de Stat, le-am spus: Ba baieți, nu va jucați cu mine!”

19:06, 20.03.2024 - „U​itandu-ma puțin catre finalul carierei mele- care va fi oricum destul de departe- ma vad poate langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor despre realizarile pe care le-am facut pentru ei și pe o sa le fac in continuare”, a spus demnitarul roman la un podcast la care a fost invitat.

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.

Opoziția amenința Guvernul cu plangeri penale daca aproba "traseismul politic"

22:15, 02.03.2024 - Opozitia ameninta ca va face plangeri penale premierului Marcel Ciolacu si tuturor membrilor Guvernului in cazul in care vor aproba ordonanta care "va da liber traseismului politic al alesilor locali".

VIDEO. Scandalul politic pe tema repartizarii banilor primariilor din Timiș continua cu etapa petițiilor

11:50, 21.02.2024 - Continua razboiul dintre Consiliul Județean Timiș și Prefectura Timiș. Marul discordiei il reprezinta cele doua hotarari ale CJT prin care administrația județeana a repartizat sume catre primarii.

Iohannis nu exclude revenirea intr-un partid politic dupa terminarea mandatului

17:56, 07.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, ca nu ia in calcul revenirea intr-un partid politic, dar nici nu exclude acest lucru. Mai mult, șeful statului se așteapta sa fie consultat in cazul in care PSD și PNL vor sa faca o alianța electorala.


Ce parere ai despre aceasta stire?