Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mariah Carey, acuzată că şi-a hărţuit sexual şi şi-a umilit fostul bodyguard

Publicat:

(47 de ani) este acuzata ca l-a hartuit sexual si l-a umilit pe fostul ei bodyguard, iar compania la care lucra barbatul o ameninta cu un proces. Echipa de avocati a artistei a incercat sa ajunga la o intelegere, insa negocierile au esuat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temu, acuzata in Europa de practici inșelatoare

10:30, 16.05.2024 - Potrivit AFP, asociațiile europene ale consumatorilor au anunțat joi, 16 mai, ca au depus o plangere impotriva platformei de comerț online Temu, acuzand-o ca manipuleaza utilizatorii și incalca mai multe prevederi ale regulamentului UE privind comerțul online.

Gest neașteptat al judecatoarei care este acuzata ca a umilit victimele drogatului Vlad Pascu / Fanii sunt devastați

22:51, 14.05.2024 - Fanii judecatoarei Ancuța Popoviciu sunt devastați: magistratul a decis sa ștearsa fotografiile de la plaja, dar și cele in care aparea in ipostaze romantice, privind in gol, afișand un zambet suav, langa patul pregatit pentru culcare.

O agenție de spionaj din Elveția este acuzata ca a urmarit sute de oameni și organizații din Europa pentru Emiratele Arabe Unite

00:31, 16.04.2024 - Cel putin trei anchete - in Elvetia si Franta - il vizeaza pe seful agenției elvetiene de spionaj ALP Services, Mario Brero, acuzat de spionarea unor personalitati europene in contul Emiratelor Arabe Unite (EAU), relateaza AFP, preluata de News.ro. 

Cum a umilit-o Corvinul pe CFR

16:05, 04.04.2024 - Continua sa fie comentata eliminarea CFR-ului din „sferturile” Cupei, iar asta nu doar pentru ca ex-campioana clujeana a pierdut lamentabil, 0-4, in fața unei divizionare secunde, ba și nou-promovata. Ci și pentru ca eșecul s-a lasat cu doua demisii rasunatoare. Sa le numim de onoare. A antrenorului…

Jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnii in viața, reținuta: E acuzata de legaturi cu „organizația extremista” a opozantului

13:25, 29.03.2024 - Antonia Favorskaia, jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalinii in viața, a fost arestata sub acuzația de legaturi cu organizația opozantului, declarata „extremista” de autoritațile ruse, relateaza The Guardian, citat de hotnews.ro .

Singura femeie jihadista din Romania, condamnata pentru propaganda terorista la 4 ani și 11 luni de inchisoare

13:45, 29.02.2024 - O femeie acuzata de propaganda terorista, aflata intr-o faza avansata a procesului de auto-radicalizare, a fost condamnata definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani si 11 luni inchisoare cu executare, transmite Agerpres. Este vorba de Florentina Liliana Gidea, care a mai fost acuzata…

Polițista acuzata ca a umilit o femeie agresata de un pervers a procedat corect! Raspunsul șefilor

22:51, 27.02.2024 - O agenta de la Secția 18 care se declara incantata de faptele perverșilor care agreseaza femei pe strada și a fost acuzata ca incerca sa convinga o victima sa nu depuna plangere este considerata noul model al Poliției Romane.


Ce parere ai despre aceasta stire?