Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Șandru, în lacrimi la Chefi la Cuțite! Ce a făcut-o să izbucnească în plâns! / VIDEO

Publicat:

Emoțiile au inceput sa-i copleșeasca deja pe finaliștii Chefi la Cuțite! Maria Șandru a izbucnit in plans in fața telespectatorilor, fara sa-și mai poata controla lacrimile. Iata care a fost motivul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Alexandru Sautner, inlocuit de Ștefan Popescu: „O echipa...”. A fost folosita o amuleta puternica / VIDEO

21:30, 01.05.2024 - Emoțiile au fost la cote maxime in episodul 20 al sezonului 13 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 1 mai 2024. Alexandru Sautner a fost inlocuit de Ștefan Popescu. A fost folosita o amuleta puternica. Iata despre ce este vorba mai exact!

Concurenții și-au invins emoțiile la Chefi la cuțite. Ce i-a facut sa caștige mai multa incredere in propriile forțe

11:40, 11.04.2024 - Sezonul 13 din Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de concurenți emoționați. Aceștia și-au invins toate temerile atunci cand au ajuns in fața celor patru jurați.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a caștigat prima amuleta din acest sezon. Chef Vlad Padurescu a dat verdictul

22:55, 18.03.2024 - In prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Chef Vlad Padurescu a degustat preparatele gatite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, la proba pentru primul avantaj din acest sezon. La final, acesta a anunțat cine a caștigat prima amuleta.

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viața impresionanta: „Opt luni am plans”

22:11, 16.03.2024 - Pe 18 martie, Antena 1 va inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite cu jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei care se vor intrece in arena incinsa a amuletelor.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, povestește despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara și am slabit zece kilograme”

21:26, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefa

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Parcursul surprinzator al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

12:46, 12.03.2024 - Mai sunt cateva zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru…

Florin Dumitrescu a dat carțile pe fața despre plecarea sa de la „Chefi la Cuțite”. Problemele se țin lanț: are doua procese pe rol din partea avocaților

13:55, 23.02.2024 - Chef Dumitrescu și-a facut curaj sa vorbeasca in fața a milioane de romani despre episodul plecarii din cadrul show-ului. El a spus ca se confrunta ca doua procese pe rol din partea avocaților și nu știe care va fi deznodamantul.„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le…


Ce parere ai despre aceasta stire?