Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Democraţia este în declin în lume, avertizează ministrul de externe Dominic Raab

Publicat:

Democratia este in declin in intreaga lume, va avertiza miercuri ministrul britanic de externe intr-un discurs care va expune pericolul pe care il reprezinta regimurile autocrate pentru stabilitatea si prosperitatea la nivel mondial, informeaza Reuters.

a anuntat saptamana aceasta o revizuire a politicii sale externe si de aparare pentru a acorda prioritate influentei in regiunea indo-pacifica ca modalitate de a modera puterea in expansiune si asertivitatea Chinei comuniste.

Pentru a proiecta aceasta noua agenda in plan international in cadrul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antony Blinken, discuții de mai multe ore in spatele ușilor inchise cu ministrul chinez de externe, Wang Yi

08:40, 26.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, s-a intalnit vineri cu ministrul de externe chinez ,Wang Yi, la Beijing, pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei in Ucraina.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Fotbalistul sud-coreean Son Jun-ho, detinut din mai 2023 intr-o inchisoare din China, a fost eliberat

14:36, 25.03.2024 - Mijlocasul sud-coreean Son Jun-ho, care a participat la ultima Cupa Mondiala si era retinut intr-o inchisoare in nord-estul Chinei, fiind suspectat de coruptie, a fost eliberat si a revenit acasa, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Ministerul sud-coreean de Externe a precizat ca a comunicat cu…

Tensiuni diplomatice: Budapesta il taxeaza pe Biden

18:00, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Poziție neașteptata a Chinei in razboiul dintre Rusia și Ucraina

08:10, 20.02.2024 - China nu vinde arme letale partilor aflate in conflict, i-a spus diplomatul de rang inalt al Chinei omologului sau ucrainean la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul intalnirii lor de la Conferinta de Securitate de la Munchen, transmite CNN, informeaza News.ro. Ministrul chinez de externe, Wang…

Ce au discutat miniștrii de Externe ai Ucrainei și Chinei

11:25, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, s-a intilnit cu ministrul chinez de Externe, Wang Yi. Aceștia au discutat despre relațiile bilaterale și despre necesitatea stabilirii unei paci juste și durabile in Ucraina. Potrivit Ministerului ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba s-a intilnit cu omologul…

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?