Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie amenință Teheranul: Iranul merge pe un drum periculos, ilegal și destabilizator

Publicat:

Ministrul britanic de Externe, , a declarat sambata ca Iranul „merge pe un drum periculos”, dupa ce Teheranul a anunțat ca a capturat un petrolier britanic, informeaza Reuters.

„Acțiunile de ieri din Golf reprezinta semne ingrijoratoare cu privire la faptul ca Iranul merge pe un drum periculos, ilegal și destabilizator, dupa ce autoritațile din Gibraltar au sechestrat in mod legal un petrolier care se indrepta spre Siria”, a spus acesta pe Twitter.

„Dupa cum am spus și ieri, reacția noastra va fi una atent analizata, dar solida. Incercam sa gasim o modalitate de a rezolva…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Ministrul ucrainean de Externe discuta cu omologul chinez despre perspectivele de pace in razboiul cu Rusia

13:15, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat sambata ca a discutat cu omologul sau chinez despre perspectivele de pace in razboiul de aproape doi ani al Ucrainei cu Rusia, ca parte a unei incercari de lunga durata de a consolida relatiile cu Beijingul, transmite Reuters. ”M-am intalnit…

Iranul a calificat drept false declarațiile Statelor Unite

17:55, 05.02.2024 - Purtatorul de cuvint al Ministerului iranian de Externe, Nasser Kanaani, a calificat drept "false" declarațiile Comandamentului Central al SUA (CENTCOM) potrivit carora recentul atac al Forțelor Aeriene americane in Siria și Irak ar fi lovit poziții ale Forțelor Speciale Al-Quds, membre ale IRGC din…

FMI avertizeaza guvernul britanic sa nu mai faca noi reduceri de impozite in acest an

06:55, 31.01.2024 - „Ceea ce vedem in Regatul Unit si in alte tari este nevoia de a pune in aplicare planuri fiscale pe termen mediu care sa permita acomodarea unei cresteri semnificative a presiunilor de cheltuieli”, a spus Pierre-Olivier Gourinchas in timpul unei conferinte de presa. In Regatul Unit, a adaugat el, acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?