Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maratonul de la Paris, anulat din cauza coronavirusului

Publicat:

Maratonul de la Paris, care ar fi trebuit sa aiba loc la 5 aprilie, a fost amânat pentru 18 octombrie din cauza epidemiei Covid-19, au anuntat organizatorii.
"Pentru a se evita o anulare de ultim moment care i-ar afecta pe participanti, am convenit cu primaria din Paris sa amânam maratonul pentru 18 octombrie", a precizat .
În Franta s-au înregistrat pâna acum peste 400 de cazuri de infectare cu coronavirus si au murit sapte persoane, susține News.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bruce Dickinson si-a anulat concertul de la Bucuresti din cauza unui virus. „Mi-am forțat vocea la ultimele cateva concerte”

10:41, 03.06.2024 - Fanii lui Bruce Dickinson, solistul vocal al cunoscutei trupe heavy metal Iron Maiden, au primit o veste proasta: concertul care urma sa aiba loc pe 3 iunie la Arenele Romane din Bucuresti a fost anulat.

Dana Budeanu a luat foc din cauza echipamentelor lotului olimpic: „Arata ca puii de Crevedia”

15:00, 30.05.2024 - Comitetul Olimpic și Sportiv Roman a asistat la prezentarea setului de echipament pentru Jocurile Olimpice ce vor avea loc la Paris. Hainele purtate de sportivi au starnit controverse, fiind comparate cu uniformele muncitorilor nepalezi. Tema echipamentului asigurat de Comitetul Olimpic și Sportiv Roman…

Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID

08:51, 27.05.2024 - Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID Continue reading Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID at Tabu.

Fostul director al CDC: „Am un numar de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodata Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului”

13:25, 22.05.2024 -  Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat saptamana trecuta ca mulți oficiali care au incercat sa avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați sa taca și ca este timpul sa…

Incident aviatic grav: aterizare forțata a unui Boeing 763 pe aeroportul din Istanbul. Imagini spectaculoase - VIDEO

12:40, 08.05.2024 - Un avion-cargo Boeing 763 a aterizat de urgenta miercuri pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, au relatat media turce, potrivit DPA.Echipajul aeronavei a fost evacuat in siguranta, potrivit postului de televiziune turc TRT. Cele mai murdare locuri din avion. Foarte…

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

Statul francez reclama in justiție o eleva din cauza unui denunț calomnios. L-a acuzat pe director ca ar fi agresat-o din cauza valului

23:50, 27.03.2024 - Statul francez urmeaza sa depuna plangere pentru „denunt calomnios” impotriva unei eleve de la Liceul Maurice-Ravel din Paris, care l-a acuzat pe directorul institutiei de faptul ca a agresat-o din cauza valului pe care-l purta, anunta miercuri premierul Gabriel Attal, relateaza AFP.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?