Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maradona este din nou bunic. Fiica sa Dalma a născut o fetiţă care a primit numele Roma

Publicat:

"Vreau sa ii urez bun venit nepoatei mele Roma! Inca nu te cunosc, dar imi imaginez ca esti foarte frumoasa, ca mama ta", a scris Maradona, atasand o fotografie in care el apare tinand-o pe Dalma in brate, cand aceasta era bebelus. , Maradona inca nu o cunoaste pe micuta si nu a vorbit cu fiica sa de cand a nascut, in urma cu cateva zile, dar i-a trimis cuplului Dalma u (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala

09:50, 07.03.2024 - Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala Continue reading Gal Gadot a nascut a patra oara. Copilul a primit un nume cu o insemnatate speciala at Tabu.

Elena Udrea a mai primit o lovitura la inchisoare. Fostul ministru nu poate nici acum sa iși vada fiica: ‘Incalca legea’

16:40, 29.02.2024 - Elena Udrea traverseaza cea mai dificila perioada a vieții sale și spera ca va reveni cat mai repede alaturi de familia sa. Intre timp, fostul ministru a mai primit o lovitura grea direct dupa gratii, la care nu se aștepta. Și-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp cu fiica ei, dar acest drept nu […]…

Star Matinal. Cum se imparte Marisa Paloma intre viața de familie și cariera. Influencerița iși ia fiica inclusiv la evenimente: „De cand am nascut...” / VIDEO

10:15, 21.02.2024 - Au trecut mai bine de doi ani de cand Marisa Paloma a devenit mama. Influencerița recunoaște ca, in spatele vieții perfecte de pe Instagram, au existat și momente mai dificile, pe care le-a depașit cu ajutorul soțului ei, Liviu, cu care are și o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?