Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică, hotărâre de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu vedeta: "Cred că e ultimul an în care mai putem..."

Publicat:

Destinatia de vacanta este una dintre cele mai mari dileme în ceea ce le priveste pe vedete. si-a facut "temele" din timp si a hotarât unde va petrece vara.
Ca orice femeie, se viseaza pe o plaja, unde e mult soare. De aceea, jurnalista a decis unde va avea loc vacanta ce s-a lasat asteptata.
"De doua zile îmi sta gândul la mare si vacanta. Motiv pentru care m-am pus pe research! Cred ca e ultimul an în care mai putem "gusta" din parfumul Cubei comuniste, asa ca vara asta n-o mai ratez!" a anuntat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Romanii 'rup bugetul' pentru vacanța de Paște: Care este destinația favorita și cat platesc pentru un sejur

03:46, 09.04.2024 - Turistii romani au ales sa isi rezerve online vacanta de Paste, cheltuind aproximativ 2.300 euro de persoana/pachet pentru o destinatie exotica, iar in cazul destinatiilor din Europa, media de pret este in jurul valorii de 1.000 euro de persoana/pachet, arata agentia de turism Eturia.

Star Matinal. Dana Savuica, vacanța in India. Vedeta l-a vizitat pe Salman Khan și a degustat mai multe preparate: ”Au fost apetisante” / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Dana Savuica iubește sa calatoreasca, iar acest lucru se poate observa. Vedeta s-a intors din India și recunoaște ca este cucerita de aceasta țara. A vizitat-o de mai multe ori și a fost impresionata de fiecare data de bogația vazuta.

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Vacanța de vedeta. De ce nu prefera Mihai Petre sejururile All Inclusive! Dansatorul este un impatimit la destinațiilor deosebite: ”Este daunator” / VIDEO

15:51, 16.03.2024 - Mihai Petre este un impatimit al vacanțelor și de bucura din plin de fiecare destinație in care merge. Contrar așteptarilor, celebrul dansator nu prefera și nu recomanda sejururile de tik All-Inclusive. Iata care este motivul!

Vacanța de Vedeta. Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Motivul pentru care prezentatorul TV nu s-a relaxat la maxim in calatorie / VIDEO

10:55, 25.02.2024 - Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Din ce motiv nu s-a putut bucura celebrul prezentator TV de o astfel de experiența. Iata de ce nu s-a relaxat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?