Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maia Sandu, despre necesitatea menținerii unei coaliții de guvernare consolidate

Publicat:

CHIȘINAU, 8 aug – Sputnik. , unul dintre liderii coaliției de guvernare, a reacționat la apelul președintelui fracțiunii parlamentare a PSRM, Vlad Batrâncea, prin care a chemat forțele din coaliție sa semneze un acord politic în care sa fie expres indicate obiectivele politicii interne și externe ale țarii și sa înceteze sa faca declarații care sunt în disonanța cu scopurile anunțate de coaliția formata în data de 8 iunie.

Maia Sandu și-a structurat mesajul sau pe trei direcții: prima – catre colegii din Blocul ACUM, a doua…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

Biden spune ca Netanyahu comite o greșeala in Fașia Gaza: „Nu sunt de acord cu abordarea sa”

08:16, 10.04.2024 - Presedintele american Joe Biden s-a declarat, marti, impotriva politicii premierului israelian Benjamin Netanyahu in Fasia Gaza, pe care o califica drept o „greseala”, informeaza miercuri AFP, potrivit Agerpres. 

“Nu mi-e frica de Bau-Bau! Sa fie clar, nu ma retrag!” Cristian Popescu Piedone ii desființeaza pe cei de la USR

19:46, 27.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidat independent la Primaria Capitalei, a ripostat vehement acuzațiilor aduse de catre membrii USR, reiterand hotararea sa de a continua lupta electorala, indiferent de adversitați. In urma unei plangeri penale depuse la DNA de catre Alexandru Dimitriu, reprezentant USR,…

Biden spune ca Israelul e de acord sa nu atace Gaza in timpul Ramadanului. „Risca sa piarda sprijinul lumii”

09:56, 27.02.2024 - Președintele american Joe Biden a declarat ca Israelul a fost de acord sa nu se angajeze in activitați militare in timpul Ramadanului in Fașia Gaza, unde se afla in razboi cu militanții Hamas, și a spus ca statul evreu risca sa piarda sprijinul din partea restului lumii, in timp ce palestinienii mor…

Mesajul lui Zelenski pe aeroportul Hostomel: Razboiul cu Rusia se va incheia numai „in termenii” Ucrainei

19:21, 24.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a marcat sambata doi ani de la inceputul invaziei ruse printr-o ceremonie de comemorare a victimelor razboiului pe aerodromul Hostomel din apropiere de Kiev, alaturi de presedinta CE, Ursula von der Leyen și premierii belgian, italian și canadian.

Acord final in Coaliție: Comasare și liste comune

19:05, 21.02.2024 - Liderii coalitiei de guvernare PSD – PNL, presedintii Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au anuntat, miercuri, la ora 19,00, decizia in privinta organizarii alegerilor din acest an, dupa ce, in cursul aceleiasi zile, au avut loc sedinte separate ale celor doua partide pentru a aproba strategia. „A fost…

Franța și Ucraina sunt gata sa semneze un acord de securitate

01:45, 15.02.2024 - Franța și Ucraina vor semna, in curand, un acord privind angajamente de securitate, a declarat miercuri ministrul francez de Externe, Stephane Sejourne, potrivit jurnalul.ro. Președintele francez Emmanuel Macron era așteptat sa finalizeze un acord de securitate in Ucraina in aceasta luna, dar a amanat…


Ce parere ai despre aceasta stire?