Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magie pe scena ”Next Star”! Ștefan a reușit un show de magie excepțional

Publicat:

Pasiunea lui a început acum 7 ani când a vazut câteva filme cu .

Bunicul l-a dus la sala și timp de 5 ani a facut karate de placere. Apoi, totul a devenit monoton și nu l-a mai atras pe Ștefan.

Magia joaca un rol important în viața lui acum.

Înca din prima clipa Ștefan a aratat juriului ca este magician. &"Eu nu am nevoie de fete pentru ca eu am damele mele în pachet&", a fost replica ce a cucerit-o definitiv pe .

Daca ți-a placut, voteaza la 1272 printr-un sms cu textul &"STEFAN&".

Aboneaza-te!…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Magicianul care a facut spectacol la Romanii au Talent: ‘Cel mai bun moment din 14 sezoane’. Are cel mai vizionat clip scurt de magie din toate timpurile VIDEO

22:10, 23.02.2024 - S-a nascut intr-un mic sat din Franța, a avut un vis mareț pe care a reușit sa il transforme in realitate. In varsta de 43 de ani, Xavier Mortimer a venit tocmai din Las Vegas, SUA, pentru a face spectacol pe scena Romanii au talent și a reușit. Are cel mai vizionat clip scurt de […] The post Magicianul…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Ion Paliu și Inna aduc matematica pe scena iUmor. „Sunt mai prost ca un caine!”

22:00, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Premii pentru elevii militari pasionați de științele exacte

13:05, 13.02.2024 - Pasiunea pentru științele exacte le-a adus cateva premii importante elevilor Colegiului Militar „Ștefan cel Mare" Campulung, in cadrul Concursului Județean Interdisciplinar de Matematica, Fizica și Informatica „Octav Onicescu".Competiția s-a desfașurat la finele saptamanii ...

Afacerea de succes cu care un cuplu din Sibiu a dat lovitura. Cei doi au reușit sa iși transforme pasiunea in sursa de venit

14:25, 03.02.2024 - La scurt timp dupa ce și-au jurat iubire și au devenit soț și soție, doi tineri din Sibiu au decis sa iși deschida o mica afacere. Pentru ca amandurora le placeau florile, au reușit sa transforme aceasta pasiune in sursa de venit.


Ce parere ai despre aceasta stire?