Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE a initiat demersuri în privinta româncelor abuzate în Italia

Publicat:

a initiat demersuri pe langa autoritatile italiene privind situatia semnalata in presa referitoare la romance care ar fi fost abuzate la locul de munca in Italia

Citeste articolul mai departe pe lumeapresei.ro…  

Sursa articol: lumeapresei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini sfasietoare din Italia! Cei trei tineri romani au fost filmati imbratisandu-se inainte de a fi ucisi de viitura (VIDEO)

16:25, 03.06.2024 - Cu cateva momente de a fi ucisi de viitura din Italia, cei trei tineri romani dati disparuti au fost surprinsi imbratisandu se pentru ultima oara. Cu cateva momente de a fi ucisi de viitura din Italia, cei trei tineri romani dati disparuti au fost surprinsi imbratisandu se pentru ultima oara.Reamintim…

Italia a instituit temporar controale aleatorii la frontiere pentru Summitul G7

15:25, 03.06.2024 - Italia a instituit temporar controale aleatorii la frontiere intre 5 și 18 iunie, cu ocazia desfașurarii Summitului liderilor statelor membre G7, se arata intr-o atenționare de calatorie emisa luni de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), potrivit mediafax.

Atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Italia: Controale la frontiere, in iunie, pe durata Summitului G7

15:20, 03.06.2024 - Italia a instituit temporar controale aleatorii la frontiere intre 5 și 18 iunie, cu ocazia desfașurarii Summitului liderilor statelor membre G7, se arata intr-o atenționare de calatorie emisa luni de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

MAE confirma ca cele doua tinere gasite fara viata in apele fluviului Natisone au cetațenie romana

22:50, 02.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, in urma informațiilor primite de la autoritațile italiene, ca cele doua persoane decedate in apele fluviului Natisone din Italia au cetațenie romana.

MAE confirma cetatenia romana a doua dintre cele trei persoane luate de ape in Italia

22:45, 02.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a confirmat duminica seara, in urma informatiilor transmise de catre autoritatile italiene, cetatenia romana a celor doua persoane decedate in apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia.

Ultima ora MAE confirma ca cele doua femei moarte in Italia sunt romance

22:41, 02.06.2024 - Anunț de ultima ora de la Ministerul Afacerilor Externe! Cele doua femei disparute și gasite moarte in urma inundațiilor din Italia sunt romance. Autoritațile din Italia au facut verificari și au inștiințat autoritațile din Romania.

MAE s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil romani, in Italia

09:26, 01.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunța, sambata dimineața, ca s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil cetațeni romani, in apele fluviului Natisone, in Italia: „Pana la acest moment, autoritațile italiene nu au confi

Ultima ora: MAE vine cu precizari fulger despre romanii care ar fi fost luați de ape in Italia

09:20, 01.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunța, sambata dimineața, ca s-a autosesizat in urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil cetațeni romani, in apele fluviului Natisone, in Italia: „Pana la acest moment, autoritațile italiene nu au confirmat cetațenia persoanelor disparute”.


Ce parere ai despre aceasta stire?