Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna, sancţionată după a trimis un sms în timpul unui film

Publicat:

Astfel, diva nu va mai putea intra intr-un cinematograf Alamo Drafthouse decat daca isi va cere scuze, informeaza Mediafax.ro.

Potrivit criticului de film Charles Taylor, care se afla in sala, Madonna a scris sms-uri in prima jumatate a filmului si i-a raspuns grosolan unei femei care a rugat-o sa inchida telefonul.

La sfarsitul proiectiei, Madonna "a plecat in graba" din cinematograf, in timpul aplauzelor la scena deschisa, desi, mai tarziu, a facut fotografii cu regizorul peliculei, , pe care l-a felicitat pentru filmul foarte bine primit de critica si public.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Protest pro-palestinian in campusurile din SUA. Aproape 200 de persoane au fost arestate

10:35, 28.04.2024 - Aproape 200 de manifestanți pro-palestinieni au fost arestați sambata in trei campusuri din SUA, in timp ce poliția evacua taberele lor, in cel mai recent episod al unei mișcari studențești care se raspandește in Statele Unite, conform AFP. Aceasta mișcare a inceput acum zece zile la Universitatea Columbia…

Dmitri Medvedev, un nou atac la adresa liderilor occidentali dupa atacul terorist de langa Moscova: „Adevarații angajatori sunt naționaliștii ucraineni, copiii voștri adoptivi”

13:40, 08.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii Franței și Germaniei complici in atacul de la Crocus City Hall, in spatele caruia se afla Ucraina, dupa cum afirma autoritațile ruse. Intr-o postare in limba engleza pe X (fostul…

Ce avere are și cat caștiga de fapt Donald Trump. Cum și-ar fi supraestimat valoarea activelor

13:25, 25.03.2024 - Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, se afla sub lumina reflectoarelor din nou, de data aceasta pentru depașirea un termen limita crucial legat de o hotarare civila masiva impotriva sa, in statul New York.

Probleme mari pentru Donald Trump: a ramas fara bani. Averea sa ar putea fi pusa sub sechestru

08:00, 19.03.2024 - Donald Trump este incapabil sa ofere justitiei din New York garantia ca va plati amenda de 454 de milioane de dolari pentru frauda financiara in imperiul sau imobiliar, in urma condamnarii sale civile in februarie, au recunoscut luni avocatii sai, noteaza AFP, informeaza Agerpres. Intr-un document…

Medvedev il critica pe Biden, dupa ce s-a comparat cu Roosevelt: „Are dizabilitați mintale. Vrea sa tarasca omenirea in Iad”

13:40, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus, Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o „rusine” pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?