Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 35 de ani. Mesajul controversat pe care l-a postat vedeta: ”Karma spune...”

Publicat:

Madonna și iubitul ei, , s-au desparțit dupa trei ani de relație. Deși lucrurile pareau sa mearga ca pe roate intre cantareața celebra și iubitul ei cu 35 de ani mai tanar, in realitate, lucrurile nu erau atat de roz. Dupa desparțire, vedeta internaționala a postat și un mesaj controversat pe Internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia importanta luata de Denisa Despa, dupa scandalul uriaș cu fostul partener impotriva caruia are și un ordin de protecție! Blondina spera ca lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”

23:35, 14.04.2024 - Denisa Despa a luat o decizie radicala dupa ce in urma cu cateva luni a cerut ordin de protecție impotriva fostului iubit care o amenința cu moartea și care a speriat-o teribil atunci cand i-a spart ușa de la locuința și a intrat peste ea in casa. Vedeta considera acum ca lucrurile s-au liniștit și…

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Vedeta din Romania acuzata ca ar fi furat iubitul unei angajate. El e mult mai tanar decat ea. Foto

16:15, 03.04.2024 - Noi dezvaluiri ies la lumina cu privire la unul dintre cele mai noi și surprinzatoare cupluri din showbiz-ul de la noi din țara. O vedeta din Romania, admirata și apreciata nu doar pentru talent, dar și pentru frumusețea de necontestat, este acum acuzata ca ar fi furat iubitul unei angajate. Noul ei…

Ce se intampla cu locuința in care Carmen Grebenișan și soțul ei locuiau, dupa ce vedeta a anunțat ca s-au desparțit! De ce au ajuns la divorț

15:50, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a anunțat in urma cu puțin timp ca ea și Alex Militaru divorțeaza! Iata ce se va intampla cu locuința in care influencerița și soțul ei locuiau impreuna. Mesajul postat de vedeta pe rețelele de socializare.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?