Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MACABRU Un bebeluş de două luni a murit după ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Publicat:

Purtatorul de cuvânt al , , a declarat, marti, ca Politia a fost sesizata despre faptul ca un bebelus ar fi cazut de la etajul al doilea al unui imobil din Cluj-Napoca.

"Politia a fost sesizata, marti, despre faptul ca un nou-nascut ar fi cazut de la etajul al doilea al unui imobil de pe strada din Cluj-Napoca. În urma impactului, bebelusul a decedat. Politia face cercetari în acest caz pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul nou-nascutului", a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat ca ar fi…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

O adolescenta de 13 ani, din Ucraina, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Capitala! Inaintea gestului extrem, fata s-ar fi certat cu mama ei

14:10, 01.05.2024 - Adolescenta refugiata din Ucraina in varsta de 13 ani ar fi avut ceva dispute cu mama sa. Un apel dat, miercuri, la 112 arata ca fata ar fi cazut de la etajul 7 al unui bloc din Capitala. Suspiciunea este insa ca aceasta a vrut sa isi puna capat zilelor. Fata a fost dusa inconstienta la spital. Politia…

O adolescenta a cazut de la etajul 1 al școlii, in timpul orei de engleza

18:56, 22.04.2024 - O eleva de 17 ani a cazut de la etajul 1 al unui liceu de arte din Cluj-Napoca, in timpul orei de engleza. Adolescenta este acum in stare grava la spital. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza. Au loc mai multe anchete la liceul de arte vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Din cate se pare, martori…

Cum s-a produs accidentul in urma caruia copilul de 2 ani a cazut de la etaj? Micuțul ar fi ramas nesupravegheat….

15:20, 20.04.2024 - Polițiștii au tras primele concluzii in cazul accidentului petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in urma caruia un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Va reamintim ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj…

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Ultima ora: O fata a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit

16:06, 07.04.2024 - O fata de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit, informeaza Mediafax. Polițiștii spun ca adolescenta s-ar fi aruncat.Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra

20:20, 02.02.2024 - Un barbat a murit vineri dimineata dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra, o atractie extrem de apreciata de turisti, a anuntat Politia din capitala Regatului Unit, care a adaugat ca decesul nu este considerat suspect.


Ce parere ai despre aceasta stire?