Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptător român de K1, condamnat la ÎNCHISOARE pentru TRAFIC DE DROGURI. Prima reacţie a SPORTIVULUI

Publicat:

a fost condamnat de la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de patru ani si interzicerea unor drepturi. In perioada de supraveghere, sportivul va frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii din comunitate. De asemenea, va presta o munca neremunerata pe o perioada de 120 de zile, scrie bihon.ro.

Tragedie fara margini! O fata A MURIT la doar 19 ANI la un festival muzical din cauza DROGURILOR

"A fost o intamplare nefericita.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fiul ucigaș, condamnat la 13 ani de inchisoare. Darius Lupaș și-a injunghiat mortal tatal, dupa o cearta

13:06, 07.05.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, marți, condamnarea la 13 ani de inchisoare a lui Dinu Darius Lupaș, barbatul acuzat ca și-a ucis tatal in urma unui conflict izbucnit intre cei doi in decembrie 2023.

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Directorul operatorului de apa și canalizare din Gorj, condamnat la doi ani de inchisoare, cu suspendare, pentru delapidare

09:25, 03.04.2024 - Directorul societații Aparegio, operatorul de apa și canalizare din județul Gorj, a fost condamnat de catre Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de doi ani de inchisoare, insa cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere și stabilirea unui termen de supraveghere de doi ani.

Roman, condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul primea liber numai in zilele de marți

12:01, 17.03.2024 - Un roman in varsta de 41 de ani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in Franța. Autoritațile franceze ar fi luat o astfel de decizie dupa ce barbatul și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul avea liber numai in zilele de marți.

22 de ani de inchisoare pentru un barbat care si-a omorat fosta sotie intr-un accident inscenat

18:41, 19.02.2024 - Un barbat care in urma cu doi ani și-a omorat fosta soție intr-un accident inscenat a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor calificat. Barbatul și-ar fi ucis fosta soție la inceputul anului 2022. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona accidentului au aratat ca fapta…


Ce parere ai despre aceasta stire?