Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucruri aparent neînsemnate pe care o femeie trebuie să le încerce pentru a fi mai fericită

Publicat:

Femeile, de obicei, se concentreaza pe the big picture, isi proiecteaza idealuri marete, exagereaza unele intamplari pentru a le da importanta sau altfel spus, daca ceea ce li se intampla nu este “supradimensionat” nu le face fericite.

In plus, oamenii au tendinta naturala de a dori mai mult si mai mult, ceea ce e sanatos, dar nu atunci cand vorbim strict de fericire, ci mai degraba de impliniri pragmatice.

Asadar, o femeie care nu vede detaliile menite sa faca diferenta, risca sa piarda tocmai acea bucurie care construieste fericiri mici, dar intense. Asteptarea unor evenimente…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Elena Viscu, dupa divorțul de CRBL. Așa arata viața de femeie singura / PAPARAZZI

23:06, 02.06.2024 - Elena Viscu se descurca de minune, dupa divorțul de CRBL. Ei bine, așa arata viața de femeie singura! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

Pranzul la birou: cum sa mananci rapid și sanatos. Alimentele esențiale

13:25, 29.05.2024 - Intr-o era in care timpul este din ce in ce mai prețios, iar stilul de viața sedentar domina viața de zi cu zi, alimentația sanatoasa la birou devine o prioritate esențiala pentru menținerea sanatații și a eficienței la locul de munca. Un pranz echilibrat nu doar ca furnizeaza energia necesara pentru…

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Studiul care confirma mitul despre durata de viața a femeilor și barbaților: problema pe care o intampina mai des femeile

09:55, 04.05.2024 - Femeile traiesc mai mult decat barbatii, dar au mai multi ani de sanatate precara, potrivit unei analize a diferentelor de sanatate intre femei si barbati la nivel mondial, care, potrivit expertilor, subliniaza nevoia urgenta de actiune pentru a imbunatati sanatatea femeilor, informeaza News.ro.

WhatsApp implementeaza o noua funcție care ar trebui sa-ți faca viața mai ușoara

13:06, 17.04.2024 - WhatsApp a anunțat lansarea unei noi funcții: filtrele de chat. Aceaasta va filtra lista ta de chat-uri in funcție de diferite criterii. Exista trei astfel de filtre, și apar deasupra listei de chat-uri pentru accesul printr-o singura atingere. Acestea sunt: Toate, Necitite și Grupuri. Așadar, evident,…

Viața de parlamentar. Aleșii neamului vor lucra online cu program de trei ore pe saptamana

21:55, 15.04.2024 - Parlamentarii au hotarat, luni, sa adopte un sistem de lucru hidrid, dar cu trei ore de lucru pe saptamana. Astfel ei pot participa și online la ședințe.Parlamentarii vor munci sub 15 ore pe lunaMotivul acestei decizii ar fi bazat pe campania electrorala și munca grea pe care o au de facut in țara.…

NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața

11:05, 03.04.2024 - Reprezentanții spitalului susțin ca pacienta a fost monitorizata indeaproape și ca nu au gasit inca o explicație pentru deteriorarea rapida a starii sale de sanatate. The post NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!


Ce parere ai despre aceasta stire?